Febern är över!

3 dagars feber för Adem och feber från 2 månaders vaccinet för Esma, tro mig när jag säger att jag har superkrafter på att orka. 

Kadir också. Han har fått sköta Adem på natten och jobbat på dagarna. Hem på kvällen efter stängning och ta hand om sjuka barn tillsammans med mig. 
Vi har kollat tempen en miljard gånger. Esma fick 38.5 vilket är ganska högt för en två månaders bebis men hon är nu feberfri och fick fira med ett bad idag. 
Nu har vi Adems hosta kvar och han har ont i halsen säger han men det ser ut att gå åt rätt håll. 
Han var riktigt slö när han hade 39 garders feber och ibland nästan upp till 40, lilla pojken. 
Dessutom blev han ganska rädd när han kräktes några gånger men tur nog så var det inte magsjuka utan hostan som orskadade det hela antagligen. 
Nu ska han få duscha och sedan blir det lunch här hemma. 
Solen skiner och det är jättefint väder men kallt i luften nu när det har snöat på bergen igen. 
13.5 grader i skuggan just nu. Det är vad vi kallar kallt alltså. 
Ha det så bra och håll er friska och krya!

3 kommentarer

  1. Skönt att dom är friska ❤️ våran tjej har jämt 38 grader, haft sen hon föddes och är nu 8 mån. Frågade på bvc om det är normalt och tydligen räknar dom inte ens det som feber om det inte är över 38,5.. Konstigt tycker jag! Normalt när man är under 1 sa dom. Försöker lyssna på dom men råkar tyvärr vara en googlare så googlar det mesta och blir livrädd istället! Ha en skön söndag 🙂

  2. Hoppas ni slipper mer feber och sjukdomar. Inte kul när barnen inte mår bra. Felix hade feber av och till förra veckan så han var hemma från dagis. Nu är han så full av energi att det är läge för dagis imorgon, han börjar bli lite för uttråkad för allas bästa 🙂

Kommentera