Lika olika?

Jag tycker att det är kulatt jämföra våra barn både i utvevklingsstadie men framför allt utseende. 
När det kommer till utveckling så handlar det inte om vem som gjorde vad först. Det får aldrig bli eb tävling mellan dem båda så länge det inte är i form av lek och då i deras nivå. 
Esma får ärva mycket kläder från Adem och igår hade hon på sig kläder som han hade vid ungefär samma ålder. 
Kläderna kommer från HM (såklart) och byxorna, sweatshirt byxor i mjukt material,är absolut favoriten. 
Jag hoppas att de kommer finnas när H&M öppnar i Manavgat snart. 
 
Utseendemässigt så är Adem och Esma många gånger väldigt lika varandra. Men annars så är de ganska olika när de kommer till mat, sömn etc. 
Vad tycker ni? Är dem lika varandra på bilden här nedanför? 
 
 

5 kommentarer

  1. Hejsan!
    Esma är väldigt lik Adem.
    Nu har jag gjort listan till Gula Huset.
    Det är strax läggdags för det blir att hänga på låset i morgon ska jobba sen på em.
    Vi hörs snart kramar till er. Kicki

  2. Hej! Fin blogg, jag läser ganska ofta! Jag har en fråga till dig dom bor i turkiet, för ett bra tag sedan bokade vi en resa till Turkiet, och det är nu på fredag vi ska åka.. jag känner mig lite nervös över att åka nu, vi ska till Alanya… jag har med min 1.5 åriga dotter, och jag känner såhär.. vågar man åka? Vi ska åka transfer mitt i natten 2h till hotellet… jag är verkligen super nojjig pga. Oroligheterna. Hur tycker du att läget är där nere? Med dina barn åså…? Tacksam för svar.

Kommentera