Sommarkläder framme!

Vår lilla stumpar växer så det knakar och hon var 63 cm förra veckan. 
Så idag tog jag ner en låda MD “lite större kläder” De kläderna som jag hade lagt undan och som skull passa när de första kläderna, som vi har haft i garderoben, var för små. 
Hon har just nu 62 men börjar sakta hala över till 68. Precis som jag hade tänkt så skull 68-74 bli sommarstorlekarna som alltså blir mer klänningar, tights, shorts etc. 
Och det ser ut som om jag har räknat rätt på den biten. Jag var lite orolig ett tag men nu har vi alltså 5 månader md tunnare kläder och hon hinner nog växa en del i sommar med. 
 
När höstkläderna tas fram i Oktober sen, långärmade tröjor, byxor och strumpor så räknar jag med att hon börjar ha 80. Och sedan blir det 86 när det är som kallast här. 
Jag har köpt fodrade jeans, varm kofta och fleece tights i storlek 86 så jag hoppas du blir rätt. 
 
Det är ett pusslande med storlekar och alla barn är olika så det går inte riktigt att följa andras råd alltid heller. 
Med Adem så var det många gånger so han hade…Hur ska jag säga…lite för små kläder.  
Jag blir så fäst i kläder för de skapar så mycket fina minnen. 
Esma har just nu en blå-grön randig body som hon ärvt av sin bror. När Adem hade den så blev jag aldeles kär i den och det var något speciellt med den.
När Esma nu har den så får jag inte alls samma känsla. Den är helt enkelt Adem även om den passar Esma jättebra också.  
 
Här är lite utav det jag plockat fram och kommer användas inom kort.
 
 
Idag har förresten första besöket kommit ner som jag har bestämt träff med, och är nu på plats i Side och har installerat sig på Tropic hotel. 
På lördag ska vi ses över en lunch på Favori och det ser jag fram emot.
Vi har varit näst intill isolerade här hemma de senaste veckorna och jag har missat både shopping och fika med mina vänner. 
Så det ska bli skönt att komma ut och vara lite social. Och äta god mat. 
Dessutom råkar jag veta att det väntar ett paket rågrut knäckebröd på mig och Adem har ett paket smörgåsrån att se fram emot. Det tycker han är så gott 
Jag hann också att göra en sista-minutenbeställning och få med Nasonex nässprej som ska vara bra om man har bihåleinflammation. 
Jag hoppas att det hjälper för annars får jag nog besöka farbror doktor nästa vecka. 
Och nästa vecka har jag mer besök på gång. Då blir det frukost vid floden, shopping och middag. 

6 kommentarer

    1. Jag hade en vän som skulle inom några timmar resa till SIde så jag tog det säkra och beställde med henne ifall att det inte fanns här i Turkiet. Nu vet jag att det finns så behöver jag det igen så köper jag det här. Tack för tipset. Ha en bra dag!

  1. Skönt att det börjar att bli bättre med dig och du har lite roligare saker att se fram emot som en bra nässpray! förutom besöket så klart. Den är bra så hoppas att du får den.
    Hälsningar Birgitta S

  2. Hejsan!
    Varför köper du inte Nasonex därnere mycket mycket billigare ungefär 40 kronor där härhemma i sverige 239 kronor.

Kommentera