Laddar upp för kvällen!

Är det fredag den 13e så måste man passa på att hålla sig till allt det goda eller hur? 
Det kan jag verkligen göra, och vi kan ladda upp med fredags mys till 100% idag. 
 
Utav min barndomsvän så beställde jag grillkrydda, för det är så gott att ha till kyckling tycker jag, och citronmajonäs. Jag måste ibland passa på att beställa från Sverige medans jag kan och har suget för något.  
Men så överraskade hon med choklad och en jättesöt klänning till Esma. Den blir perfekt i sommar. 
Vi fick egentligen tre chokladkakor men Kadir behöll en i butiken för att bjuda dem som jobbar där. 
 

Helt rätt, man ska dela med sig utav det man kan. Och tre chokladkakor är en hel del. 

 
 
 
Särskilt med tanke på att Marie Louise, som läser min blogg verkligen har lyckats snappa upp vad jag gillar. 
Och överlämnade en påse med gott innehåll nu i veckan. 
Wow, rena julafton för oss och som sagt så kan vi verkligen ha fredagsmys. Och mellomys imorgon med även om vi mest troligt inte kommer se på Eurovision song contest. 
Då ligger barnen i sängen, eller ska försöka att sova i alla fall och jag slocknar nog strax därefter med. 
 
 
Idealmakaroner är så himla gott och nu när jag fick denna förpackning så kom jag ihåg hur mycket jag saknat det under hösten och vintern. Det påminner mig om barndomen och framförallt tonåren då jag växte upp på just dessa. 
Smörgåsrån kan vi leva gott på nu och snart kan Esma få smaka med. 
Godiset med hallon-lakrits döskallarna är gelatinfria och vi kommer nog slåss om dem, precis som vi gjort med after eight nu dessa dagar. 
Och nu förstår ni kanske min sockerkick som jag fick vid städningen igår. 
Dessutom blåste vi såpbubblor hela kvällen och dessa som Adem fick luktar hubbabubba så vårat vardagsrum luktade…till viss del gott igår. Men lukten försvann kort därefter och det var nog bra det med. 
 
Hur är det med er, är ni skrockfyllda och tror att något dåligt kan hända idag för att det är den 13e och en fredag? 
Och hur ser erat fredags mys ut? God middag, bra tv och gott tilltugg?

4 kommentarer

  1. Hej! Jag funderar på att ta med mig min 9-åring och åka på en mamma-dotter resa till Alanya. Tvekar lite på grund av oroligheterna i världen….du som bor i Turkiet, hur tänker du/ni? Undviker ni vissa platser, tänkt efter innan ni ger er iväg? Tack på förhand och tack för en underbar blogg! Kram kram

    1. Hej! Vad kul att du ska till Turkiet. Oroligheterna som sker i landet är i de östra delarna och 90 mil ifrån Alanya. Vi märker inte av något här och så är det i de flesta städerna i Turkiet. Läs gärna mitt inlägg “Turkiet 2016” på min blogg så kan du se mer om mina tankar om detta. Du kan söka på min blogg om du sitter vid en dator och annars kan du söka på google LouiseiTurkiet Turkiet 2016 så borde mitt inlägg komma upp bland de första. Ha det så bra och ha en bra semester! Kram

Kommentera