LouiseiTurkiet på Facebook!

Jag satte mig och rensade lite bland min vänlista på Facebook för ett tag sedan och tog bort ett 10-tal personer som jag inte har någon som helst kontakt med idag och aldrig riktigt har haft tidigare heller. 
De jag är vänner med på Facebook är antingen 1. Barndomsvänner. 2. Skolvänner. 3. Familjemedlemmar 4. Vänner och bekanta som jag på ett eller annat sätt har kontakt med idag. Några mer, andra mindre men det är helt okej. 5. Människor som jag klickar med men som jag kanske inte så ofta skriver med eller aldrig träffat på riktigt. 
Mina vänner på Facebook vill jag klicka med och gör vi inte det idag och inte har någon kontakt idag så hade vi förmodligen det en gång i tiden. 
Faller man inte i någon av dessa kategorier så faller man bort. Det betyder inte att vi är ovänner. 
Jag vill bara hålla min vänlista kort helt enkelt. No hard feelings. 
 
Då och då får jag vänförfrågningar från bloggläsare och för det allra mesta så godkänner jag inte dessa. 
Jag finns här på bloggen och jag finns på instagram för er. Men…nu har jag startat igång något nytt. 
Har ni facebook och ändå vill liksom “hänga med mig” så finns jag där nu också med min egna sida. 
LouiseiTurkiet heter den såklart. Den är ganska så ny men jag hoppas på att kunna bli lite mer aktiv där inom kort. 
Dela lite bilder, skriva lite med er osv. som inte alltid hamnar här eller på instagram. Lite som vänner på facebook gör. 
Dessutom, och här kommer det bästa, när jag har uppdaterat bloggen så kommer genast en direktlänk med senaste inlägget på den sidan på Facebook. 
Så du kan hänga med i mina uppdateringar på bloggen direkt. 
 
Gå in på facebook, sök på LouiseiTurkiet och gilla sidan så ses vi där! 
 

3 kommentarer

  1. Har inga moderna grejer som fb, blogg, twitter eller insta. Följer ingen förutom dig kära Louise! Kraaaaaam Merima//Karlskoga

  2. Jag hittade Louiseiturkiet förra året i maj kanske. Följer dig sedan dess. Älskar Turkiet sedan 1995 när jag var på semester första gången. Kram på dig ps det gör inget att du inte uppdaterar aktivt

Kommentera