Adem 3 år!

Ännu ett år har gått. Fullt av överraskningar, upptåg och lärdom. Adem har lärt mig att det bästa som finns är våra barn. 
Så idag har vi firat Adems 3 års dag. För han är vårat liv och det bästa som finns. 
Och det vill jag fira. 
 
 
 

9 kommentarer

 1. Grattis till din söta adem ❤️
  Du har säkert nämnt detta någonstans i din blogg, men jag är super nyfiken på vilken språk talar ni där hemma? Är det en mix av svenska och turkiska eller är det mer turkiska eller svenska? Dessutom undrar jag vilket språk talar du med din man turkiska, engelska eller svenska? Och Adem din son, vilket språk talar han mest med er där hemma?
  Så nyfiken på detta med språk

 2. Först får jag gratulera din lilla sötnos på födelsedagen! Grattis Adem!
  Och så vill jag tacka så mycket för ditt väldigt bra och informativa svar på alla mina frågor. Ha en fin dag.
  Ska förresten tillbaka till Oba snart och läääängtar! Har du några bra tips på något jag absolut inte får missa i Side eller Alanya?
  Kram kram ❤

Kommentera