Vi är här!

Hej och förlåt för att uppdateringen är urusel.
Det beror inte på att vi är sjuka utan för att vi har fullt upp från morgon till kväll. Vilket underbart väder vi har haft här i Göteborg. Vi är ute i slottskogen varje dag minst en timme och oftast mer.
Idag fick jag sovmorgon till nio men det beror nog på att Adem vakna vid 5 och ville ha vatten, oruttinerat att inte ha ett glas redo. Och Esma vakna och hostade i natt.
Men annars är allt jättebra och jag har mycket att visa er och uppdatera om. Men om ni inte vill vänta så uppdaterar jag med bilder på instagram, LouiseiTurkiet (https://www.instagram.com/louiseiturkiet) och även på snapchat ibland Louiseaxelberga heter jag där.
Filter is my best friend där eller vad säger man? Haha kul är det iaf.
 
Nej, nu ska jag fixa lite här hemma medans Adem och pappa är nere och fixar med tvätt i tvättstugan.
Man tänker inte på hur mycket tvätt det blir förens man är på resande fot så här. Hemma har vi tillgång till mer kläder och tvättmaskin.
Men det funkar jättebra det här också.
 
Ha en bra kväll!!

4 kommentarer

  1. Härligt du och familjen har det och vad skönt att magsjukan är över förstår att du kopplar av bloggen och ägnar dig åt semester.
    Må så gott kram!
    Birgitta S

  2. Alltid kul att läsa här men nu ska du njuta av ert Sverige besök först och främst. Skönt att ni är friska. Ha en fortsatt bra semester. Kram

Kommentera