Bokat resa!

Det här med magsjuka, eller vad vi nu har fått denna gången är inte alls kul. Alla drabbades mer eller mindre under våran första vecka här i Sverige.
Och nu är vi inne på våran sista vecka i Sverige och både Adem och jag har blivit dåliga igen. Men vi är redan nu på bättringsvägen. Och vi är inte alls lika dåliga som förra gången så det känns bra, även om jag är rätt seg idag.
 
Men vi har kommit ut en sväng för att få frisk luft och jag hämtade mitt körkort. Och med det i handen så har vi nu allt vi behöver och är redo för hemgång.
Våra biljetter hit till Turkiet gick på runt 3000 kronor vilket var “ett okej pris”
Varken dyrt eller billigt. Men denna resa blev billigare och inklusive resväskor och sånt så blev det en resa för strax under 2000 kronor.
Då har vi tillbaka resa till Sverige igen efter en vecka men den kommer vi inte utnyttja. Tror jag inte haha.
Men på lördag åker vi till Turkiet igen. Hem. Hemma bra, men hemma bäst. Och det är lite tråkigt att lämna Sverige och familjen. Vi har då varit här i nästan 4 veckor och det känns ändå som om jag hade kunnat stanna lite till för att få lite mer av Sverige-dosen. En vända på Gekås igen eller lite mer svensk frukost.
Men å andra sidan ska det bli skönt att komma hem. Hem till vårat, hem till vardagen och framför allt hem till Kadir.
Han är nog den som är absolut gladast att vi kommer hem. Som han har längtat. Och vi längtar med såklart. Men det är alltid lättare för den, eller i detta fall dem det vill säga oss, som är iväg och har massa roligt igång hela tiden.
Vi har hunnit med massa kul och vi hoppas på bra väder de sista dagarna nu.
 
På lördag åker vi, och det känns bra. Särskilt med tanke på att hösten i Turkiet är toppen och vi är förbi den värsta sommarhettan där nu.
På lördag är vi hemma hos Kadir igen, barnen i armarna på sin baba och jag i armarna på min man.
 

8 kommentarer

  1. Hej Louise!

    Vart i Turkiet bor ni? Har du hittat andra Skandinaver/engelsk talande människor att umgås med?

    jag själv är tillsammans med en turkisk kille, vi befinner oss i Turkiet just nu. Hans familj är helt fantastisk, dock ett stort problem att vi ej pratar samma språk och det tycks inte finnas mycket internationella människor som bor här…. PGA detta kommer vi troligtvis flytta snart. Men jag älskar Turkiet. Hade kunnat tänka mig att bo här, men det är orört viktigt för mig att hitta vänner och jobb/eller saker att göra..

    Dela gärna med dig av dina erfarenheter och tips.

    Ha en fin dag! Kramar.

Kommentera