God kvällens!

God kvällens på er kära läsare. Jag är så, så trött fast ändå pigg.
Idag har allting gått i ett och ändå känns det som om jag inte har fått någonting gjort.
Fast jag har ju faktiskt kört en tvättmaskin, skypat med min syster och hennes son, gjort en riktig god kycklinggryta till middag OCH bytt sängkläder och bäddat rent.
Det måste väl vara det bästa som finns, att gå och lägga sig i en nybäddad säng med rena, sträckta lakan som luktar gott. Det och mat över från dagen innan så att man slipper laga mat, det är vardagslyx tycker jag.
På tal om att tvätta, jag är så otroligt glad över att vi har tvättmaskin hemma och kan tvätta när och hur ofta vi vill. Men också att vi bor i Turkiet där tvätten torkar på nolltid.
Jag hängde ut en maskin tvätt nu på kvällen och den kommer vara torkad och klar imorgon bitti.
Enda problemet med att hänga tvätt här vid medelhavet är väl att det inte bör hänga ute för länge när solen ligger på. Då blir det solblekt väldigt snabbt.

Esma kommer snart få två nya tänder så hon vaknar en del på nätterna och kan inte riktigt komma till ro. Natten tills idag vaknade hon många gånger och sedan tyckte hon och Adem att det var dags att stiga upp kl 6 för att se när solen går upp. Och titta på tv.
Att vakna innan klockan 7 är lite för tidigt för mig fast det är också rätt skönt att komma upp i tid.
Men jag hoppas hon bara vaknar en gång i natt för att amma som hon brukar. Och att vi inte behöver gå upp innan kl halv 7 imorgon.

Nej kära vänner, jag tror det är dags för mig att sova. Ta hand om er och varandra.
God natt! 

2016-08-22 22.38.58-3
En riktigt härlig höstbild från Manavgat som jag tog för några år sedan får avsluta detta inlägg.

6 kommentarer

 1. Oj vad jag känner igen mig i känslan av att en inte gjort nåt på hela dagen men har grejat med tusen saker hela dagen. Plus hängt, matat och underhållit bäbis….

  1. Ja men visst är det som om tiden rusar iväg alldeles för snabbt när man har en liten att ta hand om med. Men men…det kommer ju en dag imorgon också. 🙂

 2. Vad konstigt.. hela texten kom inte med ovan, hade skrivit mer efter underhållit bäbis… såg ut som allt kom med vid publicering. Har det varit strul med kommentarerna?

  1. Oj vad tråkigt. Jag har precis flyttat min blogg till finest portal så det kanske är något strul där just nu.
   Hoppas att det blir bättre nästa gång.

 3. Känns igen! Ofta tycker man att man inte gjort ett dyft, fast man hållit igång hela tiden, men när man börjar strukturera upp det visar det sej att man faktiskt gjort en hel del, trots allt.
  Just nu har jag bytt Wales för Spanien, lite varmare och skönare!

Kommentera