Höstkläder!

Idag när vi åt frukost och hade en av balkongdörrarna öppen lite grann så kände jag att det var lite kyligare än vanligt. “Bara” 19 grader ute vid 8 tiden. Vi är bortskämda med högre temperaturer än så men idag är solen mest bakom molnen på himlen.
Vi börjar få höst hos oss nu. Hösten är skön här för det är ändå oftast soligt och över 20 grader, 26 i skuggan igår. Men samtidigt svalare än under sommarmånaderna.
Och jag älskar att plocka fram långärmade tröjor igen efter att ha svettats runt i shorts och linne.
Att kunna klä sig som de gör i H&M´s höst och vinter-katalog utan att det blir varken för kallt eller för varmt.
Fast jag längtar tills det blir något kallare så att jag kan börja använda min väst som jag köpte hemma i Sverige. Men jag får nog vänta någon månad eller två till.

Innan vi åkte till Sverige i augusti så hittade jag några plagg på H&M här i Manavgat som var på rean. Och jag älskar ju rea. Nu har vi kunnat börja använda det jag köpte till barnen och det passar perfekt.
Esma har storlek 74-80 nu. Hon är en liten tjej i vikten men ganska så lång ändå.
Sedan gillar jag när kläderna är lite större så att barnen kan växa i dem och använda det ett tag.

Esma-gumman, min fina lilla tjej. It wasn´t me, it was Batman står det på hennes tshirt.

2016-10-04 11.33.33-12016-10-09 21.56.52-1
Kläderna på bilderna kommer från H&M och ni hittar liknande byxor HÄR HÄR och HÄR
Och liknande tshirts HÄR HÄR och HÄR

Inlägget innehåller adlinks.

4 kommentarer

 1. Hej Louise! Idag var jag och hämtade ett klädpaket på posten,behövde bl.a. Ny vinterjacka,och lite långärmade tröjor! Allt passade vilket inte tillhör vanligheten,när man köper på nätet! Men det är ju så bekvämt sätt att handla på;) här är så kallt idag,nordliga isiga vindar! Hu;( 7gr! Oj vad Esma växer,uppsatt hår och på gång att få spring i benen;) går det bättre för Adem på förskolan? Många gånger är det bara precis innan dom inte vill och sen har dom såå kul hela dagen;) ha det bra! Kram<3

  1. Åh känslan när man får det där pappret att hämta ut ett paket på posten. Den är härlig den.
   Å andra sidan, inte lika härliga när man upptäcker att det man klickat hem inte alls ser ut som i katalogen eller på internet.
   Men vad kul att allt passade och var bra, härligt!!
   Det går jättebra för Adem på förskolan. Han vill åka dit varje dag och det är inga problem. Jag tror när han börjar bli sjuk, förkyld och så det är då han inte vill åka dit.
   Men nu är han frisk peppar peppar. 🙂

   Kram!!

 2. Jag älskar att titta på Esmas bilder. Hon har en sådan utstrålning som man blir glad av.

  1. Haha vad kul att du tycker det, och tack får jag kanske säga. Det är en fin komplimang. Hon är knappt 11 månader men har redan en stark personlighet tycker jag. 🙂

Kommentera