Fredagspepp!

Jag har nog väldigt sällan den riktiga fredags känslan i kroppen. Köpa lösgodis, tända ljus, äta middag och ha fredagsmys i tvsoffan händer liksom aldrig hos oss på grund utav att vi i våran familj inte har någon riktig helg på samma sätt som jag själv är uppväxt med.
Och sedan blir det också annorlunda när man är hemma varje dag med barnen och det som skiljer dagarna åt är om Adem ska till förskolan på morgonen eller inte.
Men konstigt nog så får jag väldigt ofta måndags-pepp istället.
Yes, nu är det måndag, nu kör vi igång med en ny vecka med massa spännande saker på gång.
Och sedan tycker jag själv att jag är lika glad för att det är fredag som när det är måndag. Jag gillar känslan av en ny start helt enkelt. Jag älskar att kliva upp på morgonen och känna “Nu kör vi!”
Sedan är det väldigt lyxigt, och kanske också därför lättare att få den peppen i hela kroppen eftersom vi 9 av 10 gånger har sol och fint väder. Tänk er själva att vakna på morgonen, se solen gå upp samtidigt som du lagar frukost. Varenda morgon.
Vädret spelar stor roll på mitt humör i alla fall. Och även om jag tycker det är mysigt med regn också så får det vara med måtta.

Idag är det fredag och idag känner jag fredagspeppen. Gör ni det?

Fridayfeeling

Bilden är tagen ifrån pinterest.com

2 kommentarer

  1. En liiiten fredagspepp här eftersom jag äntligen börjar repa mig efter en släng av vinterkräksjukan.. pust! Håller tummarna för att varken man eller barn smittas vidare utan att vi kan njuta av fredag i soffan med hemmagjord pizza och tända ljus (och nyponsoppa till mig som inte är sugen på mat än…

Kommentera