Baka muffins utan ägg!

På tal om förra inlägget där jag dessutom skrev att det var full rulle för oss, med just dem orden och dessutom två gånger, det är svårt att hinna med ibland också. Många gånger vill jag göra så mycket mer om dagarna än vad jag hinner. Och ärligt talat vet jag inte om jag hade haft energi till att till exempel ha fler timmar på ett dygn. Jag hade behövt fler timmar men jag hade aldrig orkat det. Det räcker som det är. Sedan handlar det mycket om hur dagarna ser ut och barnens välmående och humör för den ena dagen är inte den andra lik. Ena dagen kan Esma sova sin förmiddagsvila 20 minuter medans andra dagen så sover hon 2 timmar. Det är svårt att planera till punkt och pricka då.

I helgen när vi hade sjukstuga hos oss så gjorde vi något lite utöver det vanliga. Esma sov så himla bra på förmiddagen och vi hade bananer som började bli lite övermogna så jag sa till Adem att vi skulle baka bananmuffins. Han tycker det är jättekul att göra sånt, hjälpa till, hälla i vetemjöl i bunken osv. Så jag och han hade en rolig stund i köket. Dessutom var det ett så enkelt recept och snabbt gick det också. Med barn så behöver det oftast gå snabbt många gånger annars tröttnar dem.
Våra bananmuffins blev jättegoda. Vi hade inga ägg hemma så jag googlade fram ett bra recept som funkade ändå. Ni hittar det HÄR 

Baka muffins Baka muffins banan
bananmuffins utan ägg

Bananmuffins

Kommentera