Ingen tid att förlora!

Hej och god morgon härliga ni!
Nu när vi äntligen är friska och uppe på benen så är det full rulle. Idag har jag blivit hembjuden till min svägerska som bjuder på fika och imorgon ska jag till Side för att träffa mina vänner. Det är full rulle och ingen tid att förlora.

Jag ska redan nu iväg på en helt annan grej utanför Side som ska bli väldigt spännande att se. En del av det där jättehemliga som jag hintar om men inte berättar vad det är, än. Ni får höra om det snart, jag lovar. Idag spånade jag om ifall jag kanske ska köpa lite julgrejer att pynta med för den här saken som vi har på gång. Kan vara kul här i värmen. Nej, nu ska jag sluta att retas med er.

Morgon kaffe
En kopp kaffe behövs på förmiddagen efter lite sömn om nätterna.

8 kommentarer

 1. Här har det också (redan) druckits ett antal kaffekoppar efter en stökig natt med förkyld bebis…
  åh jag tror jag vet vad det är! Får man gissa? 😉 kul om det är vad jag tror! Ha en bra dag!

  1. Jaa klart att du får gissa 🙂
   Hoppas förkylningen släpper snart för bebisen. Det är så jobbigt när dem är sjuka och man kan knappt inget göra. Krya-på-kram!

 2. Gomorron.
  Här har första kaffekoppen intagits. Nu skall jag ut i snön och promenera.
  Hoppas du får en kanondag:)

  1. Snö? Har ni fått snö så att det ligger kvar länge? Härligt fast jobbigt på samma gång tycker jag att det låter. Jag föredrar solen men i måtta. Kram!

 3. Hej Louise! Nu är jag ju nyfiken som bara den;) men jag måste gissa,kan det vara en ny bostad kanske?! Du har ju pratat innan om att ni vill ha lite mer plats! Jaja,jag får väl fortsätta att undra ett tag till;) hihi;) ha en bra dag! Kram<3

 4. Tack! Nej, man blir ju så maktlös när man inte annat kan göra än finnas där och använda näsfridan 🙂
  Jag tror det är hus på gång utanför side, det är min gissning!
  Kram!

 5. Hej!
  Härligt att ni är friska o krya igen förstår att du vill utnyttja tiden.
  Spännande vad som skall ske!
  Hälsningar från ett Stockholm +4 iskall snålblåst att solen kom fram mitt på dagen hjälpte inte.

Kommentera