Vänner i Side!

Hejsan!
När jag skrev blogginlägget igår kväll så var jag jättetrött och jag kämpade verkligen in i det sista med att få det klart och publicerat. Det är lätt att skriva men det tar ett litet tag att få ihop texten rätt och få bilderna på plats. Jag vet att jag bygger meningarna fel ibland och har en hel del felstavningar och sånt i mina texter men jag försöker ändå att läsa igenom snabbt innan jag trycker på publicera. Det försökte jag göra igår med men mina ögon ville inte hålla sig öppna. Tillslut klicka jag på publicera och somnade säkert någon minut senare.

Idag är jag piggare och har sovit ganska så bra hela natten. Esma vaknar och vill äta men det går mycket bättre med henne på nätterna än vad det gjorde med Adem tycker jag. Hon sover just nu faktiskt och jag gör mig klar så att vi kan hoppa in i bilen och åka in till Side när hon vaknar. Idag ska vi träffa Sofie, Efe, Camilla och Elis. Det blir kul. Esma börjar leka mer och mer så det är kul att vi har Efe som är ett halvår äldre än Esma. Och sedan har vi lilla Elis med såklart som är 9 månader yngre än Esma. Om ett år så kommer det bli jättekul med dessa tre barnen ihop tror jag. Jag vågar inte säga till Adem att vi ska träffa vännerna idag för jag är säker på att han hade velat vara med. Nästa gång vi ses så får vi göra det på en helgdag istället. Jag kollade precis upp och såg att Esma fyller 1 år på en söndag, den 4 december, och julafton infaller på en lördag i år. Hade det varit på en vardag så hade jag haft Adem hemma dessa två dagar. Det är klart han ska vara med. Och i år ska vi fira lite jul hemma om ingenting annat händer.

Det är mindre än 2 månader kvar till julafton, börjar ni planera något om hur ni ska fira, vilka julklappar som ska köpas och allt det där? Eller är det för tidigt att tänka på det redan nu tycker ni?

Happy style

Bildkälla

2 kommentarer

  1. Jag gillar (läs: älskar) jul! Så jag har börjat planera bak till advent, vilket julgodis som ska bakas, julklappar, var vi ska sätta upp julgardiner och inte, om vi ska ha gran inomhus, utomhus eller bådeoch… 😀
    Ha en kul helg med firande av nationaldag! Kram!

    1. Haha vad härligt det låter. Det är kul när man går all in för en högtid så. Tyvärr har jag inte samma känsla för jul men i år känns det bättre tycker jag. Kram!

Kommentera