Effektiv dag!

Jag har haft en extrem produktiv dag idag måste jag säga, och det trots att vi inte har fått en extra timme genom att flytta klockan bakåt. Sånt gillar jag. Efter frukost så storstädade jag två utav tre balkonger här hemma, tog en stark kaffe och gjorde barnen och matlåda redo för att hoppa in i bilen och åka iväg till Kadir som jobbade. Efter att ha spenderat nästan två timmar där och dessutom ätit en döner kebab så åkte vi hem. Hemma såg ut som ett kaos men det har jag ordnat upp nu, lagt tvätten där den ska vara, diskat allt tråkigt som måste handdiskas och allt sånt där. Inte så att vi har det skinande rent men det framkomligt i alla fall. Barnen har badat och vi tog en sväng till Migros på eftermiddagen. Det är sällan att jag hinner göra allt detta med två barn hemma. Ibland hinner jag göra mycket på vardagarna när Adem är på förskolan men aldrig på helgerna, då känns det som om tiden ofta står still.

Nog om detta, det jag egentligen skulle berätta för er var att just för tillfälligt så får ni inget svarsmail när jag svarar på era kommentarer här på bloggen. Men eftersom det är mycket lättare att svara på era kommentarer numera så gör jag det för det mesta allt eftersom. Skriver du en kommentar här på bloggen så finns det stor chans att jag inom 1-2 dagar svarar på den. Så gå gärna tillbaka och kika på det om du vill. Det kan hända att jag har svarat på just det du skrev. Tvåvägskommunikation är mycket roligare tycker jag, och viktig för att ha en blogg levande.

Nu ska jag ta en dusch här hemma och sedan ta på mig pyjamasen för att sova. Klockan är snart 22.30 hos oss nu och det är en dag imorgon också. God natt!

palmträd

En bild från idag i vårt fina väder. I landet där palmerna bor.

4 kommentarer

Kommentera