Måndagspeppen!

Det är lite svårt att hålla isär dagarna här i Turkiet när man inte lever ett vanligt måndag-fredag-helg-liv. Men det har blivit lättare nu när jag kör Adem till förskolan på veckodagarna och han är hemma hela dagarna på helgerna. Känslan infinner sig när jag packar hans väska på söndagskvällen och vi brottas lite med att komma i säng något tidigare för att kunna vakna i tid på måndagarna.

Detta gör att jag känner måndagspeppen mer än tidigare. Och senaste tiden har det verkligen varit PEPP. Förra veckan var väldigt mycket…hur ska jag säga…förberedelser och försöka ro i land för oss. Denna vecka blir det liknande och förhoppningsvis går allting i lås hela vägen. Och när den biten är klar, när vi känner oss redo, DÅ ska jag också skriva om det här på bloggen. Flera av er trodde att vi hade köpt en ny lägenhet eftersom jag har önskat och drömt om det länge. Och jag önskar lite att det var just det vi har gjort. Det hade nog blivit så om inte detta hade kommit emellan, det vi har på gång nu. Så inget lägenhetsköp för oss just nu men förhoppningsvis blir det också av framöver. Men inte just nu som sagt.

Den här veckan så hoppas jag att lite nya läsare kommer att trilla in här på bloggen också. Och jag hoppas också att de kommer stanna och tycka det är kul att kika in här. Jag måste säga att jag har blivit bättre på att uppdatera bloggen oftare sen jag bytte bloggportal men också bättre på att svara på era kommentarer.

Ha en jättebra måndag och en alldeles utmärkt vecka!

 

Happy feeling

3 kommentarer

  1. Men alltså;) vad du kan hålla oss på halster! Haha,blir ju mer och mer nyfiken! Får fortsätta att gissa,kan det vara nån form av företag då? Eller ny bil?nåt du ville köpa julpynt till?!nej jag får nog ge mej till tåls tills du berättar;) önskar er en härlig Måndag;) Kram<3

  2. Hihi;) klart man kan,det har jag sett många ggr! Små adventsstakar och kransar som står på instrumentbrädor och blinkar o lyser i vintermörkret! Kram<3

Kommentera