Varma pyjamaströjor!

Hejsan!
Den här förmiddagen har jag och Esma spenderat inne i Manavgat. Det blev ett väldigt snabbt och spontant besök in dit eftersom jag upptäckte igår att Adem bara har tunna pyjamaströjor. I natt hade vi strax under 10 grader utomhus och även om jag tyckte att det var lagom temperatur inomhus, runt 17 grader tror jag och vårat duntäcke värmde gott så påmindes jag om att vintern knackar på dörren och nu blir det bara kallare. Snön har kommit till staden Konya som ligger inte så jättelångt ifrån oss. Vi kommer inte få snö här men så fort snön lägger sig på bergen så blir det kallt och rått hos oss.

Vilket fall, jag hittade två varma och mysiga pyjamaströjor som jag tror kommer passa bra i vinter. Jag köpte i storlek 6-7 år eftersom jag vet att dem annars blir jättesmå och jag dessutom vill att dessa ska vara något större än en vanlig tröja. Det ska vara skönt att ha pyjamas på sig. Esma fick två stycken också med tillhörande byxor till. Och sedan hittade jag lite annat smått och gott med.

När vi åkte in till stan så var det lite kallt i luften, friska vindar. Men precis när vi satte oss i bilen för att åka hem igen så hade solen kommit fram ordentligt och värmde verkligen på. Det är riktigt varmt fortfarande i solen under dagen. Men så fort man hamnar i skuggan så blir det kallare igen. Och därför är det så svårt att klä sig rätt. Ni kommer att få se lite av det jag köpte idag lite senare men först tänkte jag bjuda på några härliga, oredigerade bilder från Manavgat.

2016-11-02 10.46.50 2016-11-02 10.44.39 2016-11-02 10.46.222016-11-02 10.51.262016-10-05 10.32.08

4 kommentarer

  1. Varför är barnet på förskolan veckans alla dagar från tidig morgon till sen eftermiddag när du är hemma?

    1. Hej Lisan! Därför att vi har valt att ha honom där. Både språkmässigt och socialt framför allt så har det gett massor så vi fortsätter med det. Ha en bra kväll!

  2. Vilka härliga bilder, svårt avis på den blåa himlen.. i morse när jag var på morgonpromenad för att söva bebis var det 1+, snöade och blåste.. OCH var mörkt. Burr! Ha en bra kväll!

Kommentera