Innan solen går upp!

I veckan som var nu så vaknade Esma några gånger strax innan 6-tiden och det känns vansinnigt tidigt för mig. Att gå upp innan solen är uppe känns lite konstigt, och ganska så onödigt. Men en av mornarna så hade vi en jättemysig timme tillsammans, jag och Esma. Vi satte på babblarna på tvn, jag kollade igenom mitt instagramflöde och samtidigt såg hur solen gick upp och staden vaknade till liv utanför vårat fönster. Jag hann dessutom ta en otroligt fin bild från våran balkong på soluppgången. Helt fantastiska färger.

Turkiet soluppgång

Esma morgon

4 kommentarer

  1. Hej. Brukar läsa din blogg sedan jag var i Alanya för ett år sedan. Det var en fin resa med gästvänliga jättetrevliga personer speciellt kommer jag ihåg med glädje alla som jobbade på vårat hotell SAUK . Åker gärna tillbaks till Turkiet igen så jag förstår du trivs. Jag ser en bra turkisk serie som går här, Förväxling heter den.roligt att du bjuder på dig själv och din familj och visa hur erat liv kan se ut. Här hemma är det kallare nu blåsigt längtar till lite värme istället.

    1. Hej Agnes! Vad kul att du läser bloggen och att du gillade Turkiet och Alanya. Jag började se Förväxlingen på svt när jag var hemma i Sverige, det var när den började där så jag var med från början. Men tyvärr visar dem inte den på svtplay utomlands. Här i Turkiet har den gått i några säsonger nu så jag vill inte hoppa in mitt i den. Nästan alla turkiska tvserier är 2 timmar långa så det är svårt att se ett avsnitt och ha den tiden att sitta ner och se ett helt avsnitt dessutom. I Sverige så har de klippt bort en del ur serien och dessutom kortat ner den till 30minuters avsnitt, det tycker jag är mycket bättre. Vad jag vet så kommer serien fortsätta med riktigt spännande avsnitt så fortsätt att se den. 🙂 Hoppas att du får en bra måndag och vecka! Kramar Louise

Kommentera