Ett enda flängande idag!

Vissa dagar sitter jag hemma hela tiden känns det som, ingenting händer och allt går så långsamt. Jag har saker att göra men det går ändå trögt. Sedan finns det dagar, som idag, när allting går i 110 och jag är på flygande fot hela dagen. Adem lämnades av på förskolan imorse och sedan åkte jag och Esma hem för att vänta av tiden kan man väl säga. Jag fick i mig en kopp kaffe som inte smakade bra och sedan åkte vi till apoteket och köpte nässpray. Esma sov dåligt hela natten och höll även mig vaken till och från. Hon är täppt i näsan just nu och varken hög kudde eller koksaltlösning i näsan hjälpte. Så vi köpte en mild nässpray för mindre barn och hoppas att det ska bli bättre i natt. Som jag brukar säga: Ut med skiten så blir det bättre sen.

Sedan körde vi vidare till en affär för att köpa blöjor, diskmedelstabletter, makaroner, grädde och allt sånt som var slut hemma. En snabb lunch hemma och sedan vidare till Kadir som skulle iväg på en grej. Esma sov i vagnen då så jag satt och vek kläder. Nu har vi precis kommit hem därifrån och jag ska väl plocka lite här hemma innan vi hämtar Adem igen. Vart tog dagen vägen?

Och mitt i allt detta så har jag glömt att köra igång dagens tvättmaskin så nu hoppas jag att Adem har ett par rena byxor med sig hem ifrån förskolan i sin väska så att han har något att ha på sig imorgon. Jag har alla hans andra byxor i tvättkorgen men krisar det sig så får jag väl ta någon utav de minst smutsiga och försöka putsa av dem lite. Vi föräldrar hittar lösningar till allt.

Min lösning till dagens flängande är mina M&Ms som jag har köpt. Klart att allt känns lite bättre då.

20161114_152517

Kommentera