Vill ni se från förr?

Hejsan!
Jag har fått en idé för bloggen men jag vill kolla med er läsare om ni hade tyckt det var kul att läsa om, eller kanske mer titta på. Mellan 2008-2009 så var jag au pair i Usa. Jag hade en blogg även då som var nordens största au pairblogg. Den bloggen har jag satt lösenord på idag eftersom jag vill ha den kvar men ändå inte öppen för alla. Jag skriver om min vardag och mitt liv idag men jag undrar om ni har lust att se lite bilder från min tid i Usa? Tillbaka blick, inte så mycket text utan mer bilder på olika platser och äventyr som jag har gjort där. Är det något ni hade tyckt var kul att se eller vill ni ha fokus på Turkiet och mitt liv här och nu? Berätta gärna hur ni känner. Det blir inte mycket inlägg från den tiden men något då och då hade jag tänkt.

Största au pair blogg

4 kommentarer

  1. Hej! Jag tycker att det vore skoj 🙂 har själv varit au pair och bott i USA en sväng, så det vore skoj att läsa hur det var för dig! Ha en bra dag, kram från ett regnigt och grått Sverige

  2. Hej Louise! Ja visst,det skulle vara roligt att läsa om dina upplevelser innan du “landade” i Side;) kram<3

  3. Jag är dålig på att kommentera. Uppskattar din blogg mycket. Önskar mer fokus på Turkiet och omgivningarna du bor i. Byar osv. Vi är väldigt få Turkiet-bloggare så därför önskar jag massor av finfina bilder på älskade Turkiet 🙂

    Massa kramar

    1. Nämen vad kul att du läser, jag har ju följt din blogg i många år tidigare och alla dina fantastiska bilder från bland annat Trabzon. Tyvärr hinner jag aldrig läsa bloggar längre så jag har en hel del att läsa ikapp. Jag ska försöka fota lite mer och lite mer som man kanske annars inte ser under sin chartersemester. Men jag är lite blyg också att ta fram kameran när jag är ute någonstans. Men jag ska bättra mig helt klar. Ha det så bra! Kram

Kommentera