Ny väst vid kalla mornar!

När vi var på semester i Sverige under augusti månad så besökte vi självklart Gekås i Ullared. Ett måste för mig som ni vet. Jag var ute efter att hitta en skinnjacka där. Min som jag har idag är nästan 10 år gammal och har verkligen varit slitstark så mycket som jag har använt den. Eftersom jag har köpt den på Gekås så tänkte jag att det får bli en sådan igen. Men de jag provade då föll mig inte i smaken. Jag vill inte se ut som någon tuff mcbrud med nitar och långa fransar. Jag vill bara ha en snygg skinnjacka.

När jag provade olika modeller så såg jag även en snygg väst som jag slängde på mig. En i vinröd-lila färg, svart fuskpäls och gulddetaljer. Och med varmt foder. Jag hade Kicki med mig just då som jag rådfrågade och eftersom jag inte hittade någon skinnjacka men föll väldigt mycket för den här västen så fick det bli det istället.

Idag när jag skulle ta Adem till förskolan så sken solen men det var kallt i vinden och en temperatur på 13 grader. Så den här västen passade alldeles utmärkt då. Och jag är nog lite kär i den, den känns så härlig. Jag får minnen från min coola värdmamma Shannon när jag har den på mig. Hon klädde sig snyggt, lite sportigt och inte over the top utan ganska så enkelt. Hon skulle verkligen kunna ha denna västen tror jag.
Vad tycker ni?

2016-11-18 09.17.24
2016-11-18 09.19.30
2016-11-18 09.18.02
2016-11-18 09.19.57

3 kommentarer

  1. Hej ! Den är jättesnygg din väst perfekt med väst innan det blivit Jack väder
    Trevlig helg till dig o din familj!

    1. Tack vad kul att du gillade den. Jag fotar med min telefon vilket ger okej bilder men som med denna så hade jag behövt en riktigt och dessutom bättre kamera. Den ger inte riktigt helt rättvis bild, lite mörkare i färgen och ännu snyggare. Men framför allt jätteskön och lagom varm. Jacka blir det nog om någon vecka eller två, då ska vi få under 20 grader om dagarna och framför allt kallare på morgonen när jag kör Adem till förskolan. Jag har en jättensygg jacka då så den ser jag fram emot att ha. Ha en riktigt härlig helg! Kram

Kommentera