Utomhusdag i Turkiet!

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Klockan halv 10 gjorde vi oss klara och sedan åkte vi iväg. Esma sov i vagnen nästan 2 timmar. Jag och Adem kunde leka och busa massor. Och under tiden vi var iväg så hade jag förberett och öppnat dörrarna hemma så att det fick vädra och få in frisk luft. Solen skiner idag med några vita moln som drar förbi. I solen har det varit jätteskönt väder.

Barnen sover just nu så jag tog en kaffe och satte mig vid datorn. Jag har SÅ mycket som jag måste fixa med hemma, det är riktigt stökigt nu och jag känner att ju mer stökigt det blir ju mer irriterad blir jag. Så mitt prio i veckan blir att fixa och städa hemma. Min hat-kärlek för städning. Jag älskar när det är rent men jag hatar att städa. Och jag tror att vägen till städat är att rensa på sånt som man faktiskt kan och bör slänga. Allt plotter som man sparar på. Även kallat onödigt skit. Sånt ska jag ta hand om i veckan hade jag tänkt.

Turkiet LouiseiTurkiet SideDessa palmträd kommer bli väldigt fotograferad utav mig, ni kommer se just dessa dyka upp lite då och då på bloggen framöver, det är jag helt säker på.

 

Vi började dagen med en god frukost, Adem fick också lite turkisk te. Sedan gjorde jag barnen klara och vi har alltså varit ute och till viss del också lite inomhus i säkert 4 timmar idag. Och en döner kebab tillsammans med ayran, en mjölkdryck, hann vi med till lunch idag. Så himla gott!

2016-11-20 08.54.37
2016-11-20 11.53.56 2016-11-20 11.53.58
2016-11-20 12.47.00

3 kommentarer

  1. Fint foto på palmerna! De kan vi gärna se lite då och då haha! Det lät som de ligger något bakom palmerna? Eller fattar jag fel. Finast är ju Adem så klart

  2. Min kurdiska kompis har upptäckt att de säljer 1 liters Ayran på Willy’s här i Karlstad!!!! Vilken lycka! 😉

Kommentera