Ingen sömn!

Herregud, vilken natt och dag vi har haft. Inte den bästa direkt. Först så somnade barnen jättebra, i tid och jag skulle bara fixa en liiiiiten grej med kopplingen mellan min blogg och Google. Det var lite trixit och strax innan 2 i natt så var jag klar. Då vaknar Esma och vill äta och sedan är hon inte alls trött längre. Tillslut sa jag till henne “Esma, gör vad du vill. Jag ska sova nu. God natt!” Då är man trött som förälder vill jag lova. Hon slocknade tillslut efter att ha “pratat”, yrat runt i sängen. pillat Adem i ögonen när han sover och jag vet inte vad.

Imorse ringde inte mina två alarm så vi var uppe först vid 8-tiden. Men vi fick i oss frukost i lugn och ro för att sedan rulla iväg till förskolan. Sedan skulle jag och Esma iväg på en grej “någon timme eller så…” Jo, men tjena. 4 timmar senare åkte vi hemåt och nu sover hon. Det bästa är att dagen börjar sakta gå mot kvällen, klockan är snart 16.30 hos oss och jag ser fram emot att få lite bättre dag imorgon istället.

Hoppas att ni fick en liten bättre måndag och lite mer sömn än mig.

2016-11-21 11.35.31
Någon tog igen sin förlorade nattsömn i sin vagn under förmiddagen.
En annan får ta igen det…någon annan gång helt enkelt.

1 kommentar

  1. Oj!
    Vilken pestmåndag! Inte kul o visst är det så att när man på kvällen när barnen sover tror att man skall fixa något strul med dator ,telefon eller annat minns det så väl o sen kommer man själv i säng för sent. tydligen ingår det i föräldralivet men det är skit ändå för just den natten vaknar någon strax efter att man själv somnat.
    Hoppas att du får bättre sömn inatt.
    Kram o sov gott Birgitta S

Kommentera