Fika i Side och shopping i Manavgat!

Hejsan!
Idag har det varit fullt upp hela dagen, precis som alla andra dagar. Men denna förmiddag spenderade vi i Side. Vid 10-tiden så hoppade vi in i bilen och åkte in till Side för att träffa ett par vänner och ta en fika vid Doruk. Det var längesedan jag var där och idag har vi haft jättefint och skönt väder så vi satt självklart utomhus. Det var alldeles lagom att sitta i skuggan faktiskt eftersom det inte blåste heller. Jag brukar annars bli snabbt frusen av mig men det var verkligen bra. Jag tog en jättegod Latte karamell, ett tips till er som gillar kaffe med lite söt smak. Och sedan en cheesecake till det. Det blev mycket prat och skratt, Esma som jag hade tänkt skulle sova var vaken och helnöjd nästan hela tiden. Hon är en riktigt glad tjej.

Efter nästan två timmar så var det tänkt att jag skulle åka hem men eftersom Esma somnade i bilen så styrde jag bilen mot Novamall i Manavgat istället. Våran fina shoppinggalleria. När jag gick in där så tänkte jag “herregud, vad var det jag skulle ha här egentligen” Minnet är som en guldfisk ibland men jag hittade ett par tröjor till Adem som han kan ha till förskolan. En av dem är lite “vintertema” och den hade jag tänkt att han skulle få ha på sig till jul. Jag kollade efter kläder till Esma också, både för julafton/nyår och den kommande 1 årsdagen som är om knappt 2 veckor men jag hittade inget just nu. Eller jag hittade massor men det blev inget. Däremot köpte jag istället en jättestor filt/pläd som jag tror passar bra som överkast på sängen i sovrummet. Jag har länge letat efter något i en lila färg som skulle passa vårat brun-beigea. Detta var inte riktigt vad jag hade tänkt mig från början mer än att färgen stämde färgen. Men jag har letat efter detta så länge nu så nu slog jag till. Den blir jättebra och ni får se sen när jag har fått ordning där inne. Skulle jag tröttna på den, eller att den bara inte passar så kan vi ha den som pläd i vardagsrummet istället.

Jag hittade en kaffetermos till mig själv också. Jag tänkte att det kan vara gott att hålla kaffet varmt istället för nästan kallt som det blir när man har tusen bollar i luften. Det händer ofta att kaffet glöms bort mitt i allt stök och städ om dagarna.
Ja, det var lite om våran dag. Nu ska jag strax göra köttfärssås och ikväll kanske vi ska iväg hela familjen.
Hoppas att ni får en bra tisdag!

2016-11-22 10.55.09 2016-11-22 13.49.37

Kommentera