Turkiskt te på kvällen!

Jag har precis städat undan i köket, plockat in all disk i diskmaskinen och dammsugit golvet där. Redo för morgondagens frukostbestyr. Det är skönt att ha det i ordning i köket när man vaknar på morgonen tycker jag. Under tiden lekte Kadir med barnen så dem är riktigt trötta och redo för att sova snart. Just nu sitter vi i soffan, Kadir och jag. Barnen sitter på golvet och tittar i böcker och leker med varandra, vi har myslampan tänd, braskaminen är igång och Kadir tittar på en av hans favoritserier Ertugrul. Och under tiden dricker vi turkisk te. Det är vi två och kanske sisådär 40-50 miljoner människor som dricker te just nu här i Turkiet. Det är lika mycket turkiskt som fredagsmyset är svenskt. Eller nej, fredagsmyset ligger verkligen i lä om man jämför vad det turkiska teet är för Turkiet.

Vilket fall som helst, vi har det bra och det hoppas jag att ni också har. Vi hörs mer imorgon!

Turkisk te cay

7 kommentarer

  1. Haha. Då bor det kanske en liten turk i mig. Jag dricker te varje kväll, det är mitt sätt att avsluta dagen (dock inte turkiskt te)

  2. Haha. Då bor det kanske en liten turk i mig. Jag dricker te varje kväll, det är mitt sätt att avsluta dagen (dock inte turkiskt te)

  3. Haha. Då bor det kanske en liten turk i mig. Jag dricker te varje kväll, det är mitt sätt att avsluta dagen (dock inte turkiskt te)

  4. Haha. Då bor det kanske en liten turk i mig. Jag dricker te varje kväll, det är mitt sätt att avsluta dagen (dock inte turkiskt te)

  5. Haha. Då bor det kanske en liten turk i mig. Jag dricker te varje kväll, det är mitt sätt att avsluta dagen (dock inte turkiskt te)

    1. Haha ja det gör det kanske? Te är såklart vanligt på många ställen i världen men har man varit i Turkiet under vintern framför allt så har man mest troligt stött på te-hysterin som råder. De dricker te året om men under vinter så är det många som inte jobbar lika mycket och man ses mer och oftare. Och därmed dricker jääääättemycket te. Men det är gott 🙂

Kommentera