Borttappad telefon!

Idag skrattade jag nästan lite åt mig själv faktiskt. Ni vet när man har tappat bort telefonen någonstans i hemmet och man inte hittar den…vad gör man då? Jo, tips från coachen (Mig alltså, Louise) Jag skickade ett mail från datorn för då plingar det till i telefonen tänkte jag. Men nu till det komiska;
Istället för att snabbt skicka ett tomt mail eller bara skriva något enkelt som “Hej” så skrev jag något i stil med “Hallå telefonen, vart håller du hus? Jag hittar dig inte…”

Nu skriver jag ganska så snabbt på datorn så det tog inte så lång tid men samtidigt är det rätt onödigt. Det är jag själv som ändå kommer läsa mailet sen när jag väl hittar telefonen. Jag får ändå inget svarsmail direkt. Vilket fall, det plingade till i telefonen så någonstans i vardagsrummet fanns den hörde jag. 10 minuter senare hittade jag den under en av Esma´s leksaker på golvet. På den enda plats jag inte hade letat på antagligen.

Brukar ni också förlägga er telefon lite överallt? Eller har ni bättre koll på era tillhörigheter än vad jag har? Jag tappar inte bort mina saker utomhus, tack och lov men hemma….det händer mer ofta än sällan.

5 kommentarer

  1. Hos oss är det oftast sambon som undrar var han lagt bilnyckeln, mobilen, laddaren, plånboken osv osv och konstigt nog brukar jag veta var det ligger…! 😀

  2. Just i dag satt jag i telefon med min mobil och undrade var jag lagt den värre än värst haha!!!

    1. Haha en klassiker. Jag brukar vara stressad för att komma iväg och leta efter min mobil samtidigt som jag håller den i handen. Så dum man känner sig sen.

Kommentera