Spontant idag!

Jag gillar att ha bra planering i mitt liv, även om det sällan förekommer och oftast är det de spontana som blir allra bäst. Idag blev det en spontantripp in till Side och ett besök hos Sofie och Efe. Esma skulle sova när vi kom dit var det tänkt men hon somnade 45 minuter innan vi åkte hemifrån och vaknade när vi hade precis kommit fram. Men det gick bra ändå, hon hängde med mig och Sofie medans Efe sov sin middagsvila under tiden och sedan lekte barnen massor. Så himla kul att se deras samspel och hur dem bjuder in varandra till lek.  Sedan var det kul och se att Esma också ville upp och gå precis som Efe gör. Ett par steg här och där tog hon idag. Det blir mer och mer av det varje dag så inom kort är hon nog uppe och går istället för att krypa överallt.

Alla borde förresten ha en Sofie i sitt liv. Inte bara det att hon är en sådan otroligt fin vän men om ni bara visste vilka bakverk hon bjuder på. Och denna dag var verkligen inget undantag. Mjukpepparkaka och vanlig pepparkaka. Det smakade precis som det ska göra. Dessutom bjöds det på svenskt kaffe och vem säger nej till sånt. Inte jag i alla fall.

Så jag lämnade mina riktiga planer på att få hemmet städat och snyggt idag och det gjorde jag verkligen rätt i. Sånt kan jag ta tag i en annan dag. Kanske imorgon, kanske en helt annan dag.

IMG_20161124_230950

IMG_20161124_231414

Kommentera