Något av det största!

Jag har hållit er på sträckbänken länge nu. I slutet av Oktober så hände något stort för oss, för mig och Kadir framför allt och jag kunde knappt hålla mig från att berätta. Jag sa A men har fortfarande inte sagt B och jag vet och förstår att man gör inte så. Låta folk, ni läsare, sitta och vänta på att få veta. VAD har vi nu hittat på som vi inte riktigt berättar om? Men som ni säkert också vet så blir allt inte riktigt som man tänkt sig. Särskilt inte i det här landet, det drar ut på tiden med allt och så blev det även för detta. Det blev dessutom större men det har också blivit ännu bättre än vad vi hade tänkt oss den där dagen i slutet av Oktober.

Jag gillar fredagar…men…jag gillar lördagar ännu mer. Så poppa era popcorn, gör er redo för IMORGON så lovar jag att berätta vad vi har hittat på för kul. Saker händer i våra liv, stora och små. Vissa saker kommer man kommer ihåg på ett ungefär men så finns det dem där sakerna som förändrar hela ens liv på något vis förr eller senare. Som giftermål, graviditet, barn och andra stora saker i livet. Detta är på just den höjden, det är på topp 7 av stora händelser i mitt liv tror jag nog. Det är stort för oss och imorgon så ska ni också få veta.

Ses vi här på bloggen imorgon?

Dream bigger

9 kommentarer

 1. Ojojoj:) det här är ju så spännande!klart att jag kommer kolla bloggen imorgon precis som alla andra dagar;) önskar er en underbar helg! Kram<3

 2. Hejsan!
  Läser också din blogg hela tiden, tycker den är intressant att följa.
  jag gissar på att antingen ska ni öppna någon egen butik, eller bli kompanjoner i något hotell.

 3. Hej.
  Jag har två gissningar…
  Antingen har ni köpt ett hotell, eller så tror jag ni har köpt ett hus.
  Kram från mig

Kommentera