En lördag hos oss!

Hej härliga lördag med solsken i blick!
Inte helt ovanligt så har vi soligt och fint väder, klarblå himmel vad jag kan se från sovrumsfönstret och en temperatur på ca 19 grader i skuggan just nu klockan 11.45. Visst låter det bra?

Skönast med lördagar måste ändå vara att inte vakna av något alarm utan vakna när en själv eller barnen vaknar. Dem vaknade kl 7.45 idag och det tycker jag är en bra tid på lördag. Sover man längre så går hela dagen och jag får ingenting gjort känner jag. Just nu står en pannkakssmet i kylskåpet som jag och Adem ska steka till efter att detta inlägg är klart och uppdaterat hade jag tänkt. Vi twistade till smeten lite med ett recept som innehåller morötter. Jag har aldrig provat det innan och jag vet inte om det blir gott men vi kan väl hoppas på det.

Om ganska exakt en vecka så har vi sista dagen på Esma´s första år. På söndag nästa vecka, den 4 december så fyller våran prinsessa redan 1 år. Kan ni förstå vad snabbt tiden har gått? Och vilket år vi har haft. Första året med barn är så otroligt roligt men också ganska jobbigt. Det är så nytt även om det är andra barnet. Adem och Esma är lika varandra men det finns också mycket som skiljer dem åt. Bara det att Esma kryper är en stor skillnad, för Adem gick innan han fyllde 1 år och började krypa efter det. Med Esma måste vi ha mycket mer koll på vad hon kan komma åt för hon har tagit sig framåt i en rasande fart. Hon har också börjat gå mer och mer på sistone och bara den här veckan så har hon tagit mer än 2 steg. När vi var hemma hos Sofie och Efe häromdagen så visade hon ännu mer på att hon ville gå efter Efe.

Nej, dags att ta hand om pannkakorna nu och äta lite lunch. För när barnen sen sover så har jag ett viktigt blogginlägg att ta hand om och få klart idag som utlovat.

 

Pannkakor

3 kommentarer

  1. Hääärliga Turkiet! Jag skulle vilja testa på att bosätta mig där och se och lämna Sverige ett tag. Se hur det är att bo utomlands som Turket 🙂

Kommentera