Tack för era hejarop!

Heeeej! Och tack för all jättefin respons för igår på gårdagens inlägg. Jag älskar att bjuda på roliga överraskningar, stora som små. Och detta är så himla stort att jag inte riktigt själv har förstått det än. Detta är våran framtid och del av våra barns framtid.
“Vad jobbar din mamma och pappa med”
“Dom har en butik och säljer kläder”

Det är så himla häftigt och kul, men det är också jättenervöst. Tänk om det blir pannkaka av allting? Fast så kan man inte heller tänka. Då går man runt i en tråkig cirkel och kommer ångra sig när man är gammal tror jag. Jag hade i alla fall inte sagt ja till detta om jag inte visste om Kadirs erfarenhet och kunskap inom detta. Det är han som kör skeppet, fast det är jag som är kapten. Såklart hehe. Som ni kanske har förstått så har vi haft våran butik i en månad nu och det känns bra. Kadir har varit iväg och köpt mannekäng-dockor och lite annat och då har jag varit i butiken och vaktat den. Dessutom har jag varit där med mat när han har glömt det hemma på morgonen. Så jag åker dit någon gång i veckan men förhoppningsvis blir det mer under säsongen. Jag har dessutom spanat in tre tshirts och ett par jeans i våran butik som jag tycker är riktigt snygga. Det är ju jul snart, sa jag till Kadir för att ge honom en hint.  (Vi som knappt inte firar, det kan vi alltid ändra på nu?)

Nu ska jag försöka få barnen att sova lite och sedan så ska jag dricka en kopp kaffe innan det är dags att ta den där tråkiga, ordentliga städningen på toan igen. Dusch, toa, handfat, väggar. Allt ska rengöras och det är skönt att börja en måndag med åtminstone ett rum i lägenhet som är rent.
Senare ikväll kommer ett blogginlägg om bilbarnstolar i Turkiet som kanske kan vara kul att läsa för vissa av er. Jag ska göra klart det nu hade jag tänkt så lägger jag in det tidsinställt för ikväll.

Förresten, på tal om igår. När jag la ut på min instagram att jag hade uppdaterat bloggen så verkligen rasslade det till. Jag hade lite koll på besöksstatistiken under tiden och det gick från 2-10-23-45 och sedan upp till 53 unika besökare samtidigt på bloggen. Det var kul att se och ännu roligare att se eran positiva reaktion. Tack igen!

Statistik butik avslöja

1 kommentar

Kommentera