Toppensöndag!

Gårdagskvällen var helt toppen hemma hos oss. Jag hade tinat upp kycklingfilé för att laga någon middag med det men Kadir kom hem tidigare från jobbet så han tinade upp kött istället. Under tiden jag vek tvätt här hemma så tände han brasan i vardagsrummet. Sedan grillade han på balkongen. Det blev så otroligt gott allting. Jag gjorde en sallad på grönsaker som Kadir precis hade köpt från bazaren. Efter middagen så drack vi te och busade med barnen.

Jag är och blir så otroligt glad för dem små sakerna som händer i mitt liv. Att Kadir kommer hem tidigare en kväll, att maten är så himla god (Och att jag slipper laga mat utan bara blir servad) Att sitta i soffan bredvid min stora kärlek och tillsammans se och höra barnen tjuta av skratt när de leker med varandra. Jag har slutat att ta saker för givet och istället se lyckan och glädje i de små, små sakerna.

Louiseiturkiet
Dagens jag i detaljer. Jeans, skjorta, röda kaffemuggen och Esma sovandes i bärselen. Bärselen är en Pognae som tyvärr inte säljs i Sverige längre. Men den är verkligen toppen och har räddat många dagar, och kvällar, när Esma inte kommer till ro för att somna. Den är ergonomiskt för både barnet och bäraren.

1 kommentar

  1. Visst är det härligt att känna lycka för små saker. Då blir livet så mycket bättre när man inte kräver så stora saker eler hur?! Kram fina du

Kommentera