Grått väder och regn!

Vet ni vad jag har tänkt på idag? Jag förstår inte hur ni står ut med mörkret varje morgon i flera månader. Det är klart man blir trött och hängig av det. Igår kväll precis när jag skulle sova så började det regna. Jag minns inte riktigt när vi hade regn senast men det var för några veckor sedan i alla fall. Denna morgon vaknade jag som vanligt vid 7 och då brukar det vara mörkt ett tag medans jag ser solen sakta gå upp. Idag var det annorlunda. Regnet hängde i luften och det var mörkt. Läääänge. Och även om jag var pigg och utvilad så kände jag mig trött för att vi inte hade något solljus. Solen gick upp bakom molnen men nu har det mulnat på ännu mer och det är helt vitt i himlen och regnet fortsätter att komma. Vi har grått väder idag. Tråkväder.

Det är skönt att det regnar för vi behöver det också. Men jag önskar att vi får sol imorgon, åtminstone på morgonen så att jag får börja dagen med att känna mig pigg men samtidigt talas det om 3 dagars regn hos oss. Vi får helt enkelt se, det kan svänga snabbt. Men jag undrar fortfarande,
Hur står man ut med vintervädret och knappt någon sol i 6 månader?
Och ni undrar säkert hur vi står ut med värmen under sommaren många gånger.

 

 

En solnedgång i Side gör mig också glad.
Solnedgång Side

Adem sol glad
Så här glada blir vi av solen.

4 kommentarer

 1. Go morgon Louise från ett soligt Skåne;) Jadu,jag är ingen älskare av höst och vinter,man bara väntar på att det ska bli vår igen! De dagar när solen skiner då är det ofta kallt och därmed frost och halt;( och det är det värsta jag vet,paniken när man måste ut med hundarna,det är jobbigt! Hoppas prognosen har fel hos er så du får vakna till solljus framöver;) ha en bra dag! Kram<3

 2. En grej med Isofix är att det har en maxvikt. Alltså att man efter att barnet passerat en viss vikt ska spänna fast stolen med bältet ist. Vet inte vilken vikt dock, men typ 18kg? Har bara sett det i diskussioner i nån facebookgrupp. Googla! Eller gå med i gruppen bilbarnstolar eller vad den heter, om du inte redan är medlem där. Har sett dig i barnvagnsgruppen. 😉

  Tänkte kanske att det kunde vara bra att veta när ni funderar kring ny stol & ny bil… 🙂

  Kram från Therese

 3. Ja, man står ut. Puh! Men med drömmen om solen och Turkiet och nu öven din blogg blir hösten/vintern liiite lättare

 4. Hej!
  Jag fattar inte heller hur vi står ut??? Kanske därför vi alla turister rusar ut när vi är utomlands o kastar oss i solstolen o bränner oss nu var det ca 25år sen jag gjorde så nu vet jag att solen finns kvar och när det är +18 går vi i shorts tshirt o flecce på armen att dra över sig?
  Men här har vi mellan -3 till +3 varvat o snöglob skitväder!
  Må så gott och hoppas att du o hela familjen får vara friska ett tag.
  Hälsningar o Kram Birgitta S

Kommentera