Regn eller sol?

En liten uppdatering kanske om vädret igen. Igår; Jääääääättemycket regn. Mängder. Det regnade mer eller mindre hela dagen men på kvällen öste det verkligen ner och dessutom började det att blåsa väldigt mycket. Jag trodde elen skulle försvinna för oss ett par gånger eftersom det är vanligt att det händer vid mycket regn hos oss.
Idag; Inte så mycket regn på förmiddagen i alla fall. Sol, sol, sol och åter igen sol halva dagen. Och ja, jag kände mig så mycket piggare imorse när jag vaknade och fick en glimt av solen. Tvättmaskinen har gått hela morgonen och det är så skönt att kunna hänga tvätten utomhus. 98% av alla tvättar hänger jag ute. Dem andra 2% är när det regnar i flera dagar och vi börjar bli utan kläder nästan. Då hänger jag tvätten oftast i vardagsrummet där vi har brasan tänd. I år funderar jag på om jag ska köpa någon enkel tvättställning som är lätt att ställa upp de dagar vi har mycket regn. Något som är lätt att fälla ihop och inte tar någon plats resterande 10 månaderna när vi har sol. Jag har en tvättställning på balkongen men den är lite klumpig att fälla upp och ner. Jag får fundera och kika lite efter det ute i butikerna tror jag.

Turkiet sol regn

Kommentera