Välkomna och en intervju!

Hej, hopp och hallå!
Här nedan kommer en text som jag redan har publicerat tidigare på min blogg när jag precis hade flyttat över den hit till Finest men eftersom jag från och med igår förhoppningsvis kommer ha lite nya besökare här på bloggen så tänkte jag att jag kunde publicera texten igen. Delar av den i alla fall.

Här är min blogg, LouiseiTurkiet och jag som har denna blogg heter alltså Louise och…taaadaa;
Bor i Turkiet.
Jag är gift med min man, Kadir och tillsammans har vi två barn. Våran son, Adem som är född 3 Juli 2013 och våran dotter, Esma som är född 4 December 2015. Hon blir alltså ett år på söndag.
Välkomna alla ni nya läsare och hej på er gamla läsare som troget följer mig här på bloggen. Ni nya läsare kanske aldrig någonsin har hört talas om mig trots att jag har varit ute i bloggvärlden i ganska så många år nu. Jag hoppas att ni kommer gilla min blogg och har ni några frågor så är ni jättevälkomna att ställa dem, antingen bland kommentarerna eller så kan ni skicka ett mail till mig. louiseiturkiet@hotmail.com är min mailadress.
Oftast brukar jag ha svarat på frågor som folk undrar över här på bloggen, eller så har jag skrivit om det tidigare i något blogginlägg. Därför vill jag passa på att uppmärksamma er om den toppen-braiga-sökfunktionen. Den hittar ni till höger här på min blogg strax över presentationsbilden och det står alltså ”SEARCH” tillsammans med ett förstoringsglas. Där skriver ni bara in ett eller flera ord om det ni vill veta så kanske det kommer upp. Läser ni från mobilen så hittar ni denna funktion om ni scrollar längre ner på sidan. Nästan längst ner, förbi alla inlägg så kommer tillslut sökrutan upp. Prova gärna det.

Min bloggresa har varit ganska lång så därför kommer det ett inlägg om just detta inom kort. Jag vill förvarna er redan nu att det är ett långt inlägg men förhoppningsvis ganska så kul och intressant också.

Vill ni följa mig på instagram så hittar ni mig där under namnet LouiseiTurkiet. Ni kan även klicka på instagramikonen här på min blogg så hittar ni dit.
Jag finns också på facebook så gillar ni min blogg så får ni jättegärna LIKE-a mig på facebook. Skriv LouiseiTurkiet i sökrutan så kommer min bloggsida upp. Där får ni senaste uppdateringen och inläggen från min blogg dessutom. Det vill ni inte missa.

Jag är alltså en av Finest toppbloggare från och med igår och det känns otroligt roligt och väldigt spännande. Dessutom finns det ett gäng sköna men också otroligt snygga bloggare här på Finest. Ni hittar alla toppbloggare på den HÄR länken.
Det var nog allt jag hade att säga just nu. Jag hoppas att du kommer klicka dig in på just min blogg igen. Du får gärna lämna en kommentar här för att säga hej och så att jag vet att du har varit här och läst. Berätta gärna också om du är en ny läsare eller om du har läst min blogg tidigare. Det hade varit kul att veta.

 

Toppbloggare Finest LouiseiTurkiet

“Du bor i Turkiet, hur kom det sig att du flyttade dit?”
Du har två barn, är det någon skillnad att växa upp i Turkiet gentemot Sverige tror du?”
Många kan tycka att Turkiet känns som en ganska otrygg plats i dagsläget, hur ser du på situationen i landet?”
Jenny som är redaktör här på Finest har gjort en intervju med mig där jag svarar på bland annat dessa och ett par till frågor. Läs den HÄR om ni vill.

 

IMG_20141227_221254 IMG_20160430_162218
IMG_20160430_223502

2 kommentarer

  1. Hej!

    Jag kikar in på din blogg ibland och jag älskar den. Följt den förrut då jag själv var mer eller mindre Turkiet torsk

Kommentera