Olika julkalendrar att följa i år!

Idag är det den 1 december redan och det betyder att julkalender på Svt och på Sveriges radio startar igång. Selmas saga på tvn som började klockan 07.15 idag och Lyckoborgen på Sveriges radio som läggs ut kl 06.00 på webben för er som vill se och lyssna. Men det finns även många andra olika typer av julkalendrar som drar igång idag. Inte minst på  internet, på bloggar och med bloggare.

Jag tänkte tipsa er om ett par julkalendrar, utan inbördes ordning, från olika social media influencers. En del kör alla 24 dagar, vissa har redan tjuvstartat, några har tävlingar varje advent och andra kör på berättelser eller motivations-kalender.  Här nedan är alltså en lista på ett par julkalendrar som ni kan hitta på internet från och med idag.
Och jag kan avslöja att den första på listan lottar just nu ut ett presentkort från Resia till ett värde om 2000 kronor.

Listan kan eventuellt fyllas på under dagen.


 

Här är Adem, 1,5 år gammal, när han fick klä vår lilla julgran ihop med mig. Vi kommer plocka fram julsakerna först nästa vecka, efter Esma´s 1-års dag hade jag tänkt.

julkalender julgran

5 kommentarer

  1. Vad kul att du låter barnen se svenska julkalendern. Kommer du ihåg Teskedsgumman, den var ju så himla bra. Kram från oss till er.

    1. Nja, jag minns den vakt men jag var nog lite för liten när den gick. Sunes jul, Greveholms slott, Pelle Svanslös och dem där är mer min tid. Det är så bra att man nu kan se allting på internet när man bor utomlands. Så barnen får det svenska i sin barndom. Och turkiska med såklart. Kram!!

    1. Ja självklart, jag har uppdaterat länken nu. Jag tror det blev fel eftersom jag skrev inlägget redan samma kväll som det diskuterades i fb gruppen. Och en viss trötthet kanske när jag skrev inlägget haha. Ha en bra lördag!!

Kommentera