Inställda födelsedagsplaner!

Wow, vilken helg vi har haft. Och helt tvärt emot hur jag hade tänkt och förberett mig för. I fredags kväll och lördag morgon så hostade Adem lite. Eftersom vi hade bjudit in vänner på kalas till lördagen så ville jag förvarna lite om det. Dels för att jag själv inte kan försäkra om det är “ingenting” eller faktiskt något som smittar, för hur vet man det i förväg? Men framför allt ville jag berätta för Camilla som skulle ta med sin dotter som inte ens är 3 månader gammal. Som förälder tror jag det uppskattas mer om man får veta att något barn är lite snorig eller förkyld. Och för att ta det säkra före det osäkra så ställde vi in kalaset den dagen. Vilket såklart kändes tråkigt men samtidigt skönt att vi inte eventuellt lyckades göra andra förkylda.

Sofie kom förbi lite senare på fika och hon märkte väl knappt av att Adem hostade. Men vi får helt enkelt ta en fika och träff med barnen när alla är på tipptopp. Jag hade tänkt att göra lite goda muffins och citronkladdkaka till kalset men eftersom det inte blev något så bestämde jag mig för att bara strunta i att baka. Jag tillbringade förmiddagen med barnen istället så det kändes väldigt bra. När Sofie kom förbi så bjöd vi på kakor, smarties som Adem inte ville dela med sig utav och chokladbollar som vi hade rullat kvällen innan. Och kaffe såklart. Så lite firande blev det väl ändå. Men inte enligt planerna. Det blev inte heller självaste födelsedagen, den blev väldigt annorlunda men väldigt bra också.

Mer om det när jag har lyckats gå igenom alla bilder. En 1 åring som går runt är inte lätt att fota måste jag få säga. Men några bilder blev ganska så bra. Vi hörs lite senare!

img_20161205_133312.jpg

2 kommentarer

  1. Ett som är säkert är att man aldrig vet säkert hur det blir med ens planer när man har barn. 🙂 men det är ju också tjusningen, ändrade planer kan ibland bli än bättre än originalplanen. Låter iaf som ni hade mysigt och roligt. Och stort grattis och hipp hipp hurra för Esma!

    1. Eller hur! Herregud, tänk om allt hade gått enligt planerna i ens liv. Vad tråkigt det hade varit då. Och det är väl det bästa med barn, att allt kan hända och att det kan bli så spontant. Tack så jättemycket!! Ha det så bra! Kram

Kommentera