It’s friday!

Hej alla ni! Idag har Esma och jag varit hos våran husläkare så att jag kunde få kolla upp varför jag inte känner mig helt hundra och ganska så orkeslös. Men samtidigt inte sjuk. Vi får se vad testerna visar men blodtryck var bra och inga konstigheter i halsen. 

Det är svårt att ta hand om två barn utan energi i kroppen. För mina barn har emergi vill jag lova. Men samtidigt leker dem väldigt bra ihop och kan sitta och plocka mer duplo’t ihop. Adem bygger olika saker medans Esma mer biter, känner efter och slår med bitarna. Sedan har jag en man som får sköta matlagning, plocka undan i köket, fixa brasan och allt sånt. Jag är inte helt slutkörd och soffliggandes men han gör det frivilligt särskilt nu när han ser att jag inte orkar lika mycket. 

Nej, nu ska Esma sova en stund innan lunch och jag tror jag passar på att göra detsamma. 

Ha en bra fredag allihopa! 

4 kommentarer

  1. Krya på dig och ta den vila du kan få inte lätt med två små barn som har mkt energi
    Kram o trevlig helg
    Birgitta S

Kommentera