Söndag!

God förmiddag på er alla!
Nu äntligen är jag uppe på benen igen, sakta men säkert. Jag hade lågt blodtryck igår och har knappt ätit någon mat på 4 dagar men nu har det vänt och jag fick i mig gårdagens middag som Kadir lagade, fisk. Och även frukosten imorse så jag är good to go.

Barnen har fått duscha den här morgonen. Dem älskar det och tjuter av glädje när dem inser att det är dusch-bad-dags. Så här på vintern duschar dem inte lika ofta, 2-3 gånger i veckan ungefär när det behövs. Men på sommaren när vi har det så pass varmt så blir det nästan en dusch varje dag. Ibland till och med två. Det är nästan ett måste för att klara av en varm dag med temperaturer på runt 40 grader. I skuggan.

Det är söndag idag och jag har kört igång första tvätten. Det blir nog en till innan dagen är slut. Jag får passa på nu medans solen skiner. Jag läste att i Kiruna kommer solen inte gå upp något mer detta år. Herregud, jag skulle nog gå under. Jag reagerar till och med på att solen går upp efter klockan 7 hos oss nu. Det blir trögt på morgonen att komma igång då. I-lands problem.

Om barnen lyckas somna samtidigt i eftermiddag så ska jag sätta mig och skriva ihop ett gott kycklingrecept här på bloggen som jag gjorde här hemma för ett tag sedan. Det finns säkert redan i olika varianter, kanske har den maträtten till och med ett namn men jag gick bara efter vad vi hade hemma och vad jag tycker är gott. Och det visade sig bli riktigt, riktigt gott. Jag hade grädde i grytan och Kadir gillar oftast inte sådan mat men till och med han gav tummen upp och tog en portion till.

Ha en bra söndag och ta hand om varandra!

20160524_113955
Antalya i somras. Detta vackra, vackra land. ♥

Kommentera