Frukost på morgonen!

Jag älskar frukost. Särskilt de gånger när vi precis har varit på bazaren dagarna innan och kan fylla på med massa färska grönsaker. Dessutom har vi inte bara gröna utan nu också svarta oliver, jag som avskydde oliver när jag var liten. Livet och smaklökarna kan verkligen förändras genom åren och tur är väl det.
God morgon på er, hoppas att ni får en riktigt bra söndag!

2016-12-16 07.06.22
Ni får ursäkta om bilden har lite dålig skärpa. Det är inte lätt att äta frukost, ha koll på barnen och samtidigt fota med en kamera som sakta slutar att fungera tidigt en söndagsmorgon.

2 kommentarer

  1. Härlig frukost och alla goda oliver som finns i Turkiet ,Spanien, Grekland ja hela södra Europa men som inte finns här tyvärr. Jag gillade inte oliver som barn och det dröjde innan jag gillad dem men mellan 20-25 års ålder efter några resor till mellanhavet då hände något. Älskar oliver !
    Hälsningar och kram till till dig o din fina familj!

Kommentera