Söndags-tradition!

Vi har haft en härlig söndag med fint väder ute, lite blåsigt men helt okej. Det är skillnad på 10 grader och riktigt molnigt väder och 10 grader med strålande solsken vill jag lova. Det är alltså det sistnämnda som vi hade idag och även om det var lite ruggigt i skuggan så var det alldeles perfekt ute i solen. Esma fick sova i bärselen medans Adem lekte loss, klättrade, hoppade, lekte med småsten och allt annat han kunde komma på att leka med.

Efteråt gjorde jag lunch här hemma och barnen fick sedan hoppa in i duschen i vanlig ordning. Jag tycker det är lite skönt att ha barnen duschade, skrubbade och kammade när söndagskvällen kommer och måndagen är på ingång. Det blir dessutom en mysig söndagsrutin. På eftermiddagen, när barnen hade vilat en stund så pysslade vi med en sak här hemma. Men det, kära läsare, får ni höra mer om i veckan.

Hoppas att ni har haft en riktigt bra söndag!
Turkiet-LouiseiTurkiet

Turkiet-Manavgat-Side

Adem-ute-Turkiet

Turkiet-utelek-Adem

Kommentera