Årets sista dag!

Årets sista dag är här och det känns så bra, tycker ni inte det? Nytt år, nya tag, nya drömmar och ännu fler minnen att ta med sig.
Idag skiner solen hos oss och jag har kört igång en tvättmaskin för nu har vi haft regn de senaste dagarna med några få solglimtar och tvätthögen har växt. Vi hänger våran tvätt utomhus året om men blir det plötsligt regn eller om vi knappt har något att ha på oss för att det regnar flera dagar i rad och inte tvättat så hänger jag tvätten inomhus. Och tack och lov att vi har tvättmaskin hemma särskilt nu när man har två barn.

Igår skulle vi göra börek här hemma men det slutade med att Esma var trött, Adem var övertrött och Kadir fick rulla ihop det själv. Ni hittar recept på börek HÄR.

2016-12-30 20.18.23

Vi ska göra oss klara här hemma och gå ut en sväng nu hade jag tänkt. Ikväll har vi inga direkta planer eftersom Kadir eventuellt stannar lite längre på jobbet. Igår och idag har det checkat in mycket nya gäster som ska fira nyår där på hotellet och några är såklart lite shoppingsugna också. Men förhoppningsvis så är Kadir hemma innan 21 ikväll och sedan kan vi väl bara hoppas att vi är vakna till tolvslaget. Jag som alltid annars är kvälls och nattmänniska har blivit en trött småbarnsförälder. Det kommer man inte förbi och att vakna flera gånger varje natt under ett helt år samtidigt som man håller igång från morgon till kväll med två små barn gör en såklart trött. Men under 2017 kommer jag äntligen, eller förhoppningsvis kanske jag ska säga, få mer sömn. Vad härligt att sova från 23-06 utan att vakna en enda gång. Det är drömmen just nu och något jag ser fram emot.

Ha det så bra, stressa lugnt och senare idag kommer en liten nyårshälsning här på bloggen. 

Update: Det blev ingen utelek för oss nu på förmiddagen. Det mulna på och nu åskar det för fullt och regnet öser ner. Så vi äter lunch och hoppas på bättre väder i eftermiddag istället. Särskilt eftersom min tvätt är klar och redo att hängas ut för att torka. 

4 kommentarer

  1. Gott nytt år på er. Ska tänka på er i Turkiet när klockan slår 23.00 då har ni gått in i 2017 och då har Sverige en timme kvar

    1. Ja vid 23 så är klockan redan 01 hos oss eftersom vi är två timmar före svensk tid nu. Och då snarkar jag säkert redan. Hoppas att du får en bra nyår och god fortsättning till dig!!

Kommentera