Gott nytt år!

Först vill jag börja  med att tacka alla er som dagligen, veckovis eller månadsvis återkommer till mig och min blogg här på LouiseiTurkiet.se Detta året hade en liten tuff bloggstart eftersom jag kände att jag inte riktigt fick ihop det med två barn. Och efter 10 år så tycker jag fortfarande att det är väldigt kul och det ska mycket till för att jag skulle ge upp och sluta blogga. Den största anledningen till att jag får och framför allt tar mig tid till att skriva är tack vare er läsare och alla era fina kommentarer ni ger. Inte bara här på bloggen utan även på Instagram och Facebook. Om jag inte ser eller hör er så hade jag nog tappat intresset för att skriva direkt. Jag försöker själv utge en positiv känsla genom min blogg och ni gör detsamma tillbaka. Kritik är bra, det gör att jag kan utvecklas som bloggare för jag är långt ifrån felfri särskilt när det kommer till skrift. Men tack vare att ni ger snälla, trevliga och roliga kommentarer så är det lättare för mig att orka, vilja och tycka det är kul att blogga.

Jag vill även tacka er nya läsare som nyligen hittat mig och min blogg. Jag hoppas att ni fortsätter att läsa den under 2017 då jag kommer bjuda på mycket nytt i bloggen.

Hoppas att ni har haft ett bra år och att eran nyårsafton blir härlig. Jag och min familj vill önska er ett riktigt gott nytt år och låt 2017 bli ett underbart år.
Vem vet, vi kanske ses. Ni är välkomna att hälsa på i våran butik Royal Paradise hotell Side Royal Paradise när ni vill.

7026e797db538f49b19e2acb403bf50a

dbdc0b282c4bf0b404bc654658fd72f0

13 kommentarer

  1. Gott Nytt År till dig och din fina familj. Hoppas att ni får måååånga kunder till butiken. Att ni får va friska. Helt enkelt att allt går bra. Om eller när jag kommer till Side vill jag gärna besöka er butik. Nästa gång det blir Turkiet står Side på tur iallafall. Kram

  2. Gott Nytt år till dig och din familj.
    Själv kan jag inte sova väntar in 2 tonåringar de åt middag med oss men sen skulle de hem till en kompis nu är det föräldrar där också men jag vill se dem innanför dörren. Det är en bit att åka från där de är inte runthörnet direkt.
    Kram och åter igen Gott Nytt!

Kommentera