Solen skiner och livet är härligt!

God morgon alla underbara, kära läsare!

Herregud vilken energi ni ger mig med era kommentarer. TACK! Och kul att så många har hittat hit dessa två första dagar på det nya året. Både igår och i förrgår så hade jag fler besökare än vanligt. Kul och välkomna hit, hoppas ni gillar min blogg.
Min pappa ringde igår och berömde mig för hur jag uttrycker mig och håller mig lugn här på bloggen. Han har läst bloggen i många år och vi pratar ofta om den och jag får bra feedback från honom. Det är också kul. Jag har massa Jaa-sägare i mitt liv och det tror jag är viktigt. Positiva människor helt enkelt som försöker se det goda och de bra sakerna i det lilla.

Idag har vi sol och riktigt härligt väder. Temperaturen ligger fortfarande på runt 8 grader nu strax efter klockan 10.00 hos oss men solen skiner och det är en klarblå himmel hos oss. Helt underbart. Jag ska köra igång en tvättmaskin nu och sedan måste jag röja upp stöket i köket. Efter lunch så går nog Esma och jag ut en stund så kan jag passa på att vädra hela lägenheten under tiden.
Vet ni vad som mer gör mig glad idag? Jag har mat kvar sen igår kväll och slipper tänka på vad vi ska äta till lunch idag. Nu behöver jag bara komma på något bra till middag istället men det är några timmar dit så jag hittar nog på något.

Hoppas att ni får en riktigt bra dag!

img_20170103_095707_388.jpg
Inte ett moln…så långt ögat kan nå…

12 kommentarer

 1. God morgon Louise! Låter härligt med sol,här hos mej är himlen grå så tror inte att jag får se solen idag;( Det har blivit kallare också många minus inatt och det verkar som det ska vara så några dagar framöver nu,men det är ju vinter så bara att härda ut! Ja det där att komma på middag nästan varje dag,det är inte det enklaste tycker jag!hoppas du och Esma får en härlig promenad i solen;) Kram<3

 2. Härligt med sol. Här är det vinter med moln och -9, brrr, någon snöflinga här och där. Kram

 3. Ps Läser din blogg varje dag och älskar den. Tack för en härlig blogg och fina bilder som du delar med dig. Kram

 4. Hej Louise, önskar att jag hade erat väder och temperatur. Här har vi -5 gr och solen lyser med sin frånvaro. Kämpar med mitt knä som jag hoppas skall bli bra så att vi kommer iväg till Side under aug- sep. Ett litet tips, sätt dig i lugn och ro och gör en matsedel för hela veckan, sen behöver du inte tänka på vad du skall hitta på, varken till lunch eller middag.det har jag gjort i många år och det funkar alldeles utmärkt. Kram till dig och familjen från oss här i kalla Norden.

 5. Ha, ha, jag tänkte på det igår att de där lite negativa kommentarerna antagligen ger mer trafik än vanligt på din blogg. Allt ont för något gott med sig, brukar man väl säga. Jag tycker också att du har hanterat det hela bra och du ser hur många fler det är som stöttar dig. Skönt med sol. God fortsättning på nya året!

  1. Jo då, det blev en del nya besökare fast de flesta kom från google. Jag tror nu i mellandagarna och efter nyår så har man mer tid att kolla internet och framför allt bloggar. Härligt med en finlandssvensk här bland mina läsare. Ha en trevlig kväll och god fortsättning till dig också. Kram!!

 6. Hej Louise! Har följt din blogg sedan maj 2015 då vi åkte till Side och jag googlade efter väder i Turkiet 🙂 Har oxå småbarn (3 st) och spännande att följa en vardag i ett annat land.
  Idag hade vi -18 här så blev bara en kort promenad imorse.
  Hoppas ni haft en bra dag i solen!

  1. Brr…det låter riktigt kallt. Vi har 10 plus och jag står ut om jag är i solen, där det alltså är varmare än 10. 28-32 i skuggan är min favorittemp. Då mår jag bra haha. Vad kul att du har läst bloggen så länge nu. Om du har facebook så finns jag med min blogg där också, LouiseiTurkiet.se så hittar du till mina inlägg snabbt varje gång jag uppdaterar. Ett tips bara om du inte redan följer mig där. Ha en bra kväll!! Kram

 7. Hej! Läser din blogg varje dag, tycker väldigt mkt om den! Tänkte precis som din pappa att du är klok och svarar så vettigt!Jag har varit många resor till Turkiet och tycker så mkt om landet och dess invånare, senaste resan var nu i somras till Side, trots oro i landet.. erkänner att det känns olustigt, och önskar av hela mitt hjärta att det blir lugn och ro i Turkiet ,och att turisterna som av oro inte reser hit kommer tillbaka.. Är så väl medveten om att det händer överallt i världen, trots det känns det som om det händer väl mkt i Turkiet just nu.. Detta underbara land! Tack för en underbar blogg, och ha det gott med familjen!

 8. Hej!
  Avundsjuk på ditt väder på Nyårsaftonen hade via +9 inte normalt det heller men i morse -6 mer normalt. Men nu blåser det och snöar satan kl 22 o vädernissarna säger håll er hemma om ni kan och jobba hemifrån. Men hur många kan det?
  Största problemet här i Stockholm är att plogbilarna tar sig inte fram pga de som åker runt med dåliga däck o till och med sommardäck o hamnar på tvärsen över vägarna o blockerar. Misstänker att jag får pulsa till jobbet imorgon suck! en promis som tar ca 30-40 min i normal takt lär ta mkt längre.
  Din blogg är bra och du bemötte de negativa på ett bra sätt .
  Ha en bra vecka och kram till dig o din fina familj!
  Hälsningar Birgitta S

 9. Hej från Göteborg:)
  Jag tycker det är trevligt o läsa din blogg och få lite inblick om din vardag i turkiet..själv har jag äntligen bestämt mig för o flytta till Antalya för o prova på livet i turkiet. Alltid bra med lite förändringar i livet. Tänkte komma ut ur min komfortzon o se vad som händer

  1. Hejsan! Vad kul att du gillar bloggen och spännande att du ska flytta ner. Hoppas allt kommer gå bra för dig med flytt och allt. Ha det så bra!

Kommentera