Namn på sociala medier!

Många inom sociala medier gör precis som jag och kopplar samman blogg-instagram-twitter-facebooksida med ett “företagsnamn” eller det namn man vill synas som.
Just denna blogg som jag skriver på idag startade jag 2012 och då såg jag inte kopplingen mellan de olika sociala medierna, det var inte lika stort som det är idag.
Så jag hade ett annat instagram-namn först och bytte sedan till LouiseiTurkiet.

Nu är det ett nytt år och jag fortsätter med mina sociala medier, framför allt här på bloggen och instagram som lätt kopplas ihop med varandra.
Men jag har också bestämt mig för att göra en liten miniändring på min instagram och min facebook så jag har lagt till ett litet .se på dessa namn. Precis som min bloggadress alltså.

Ni hittar min instagram om ni går in och söker på LouiseiTurkiet.se alltså eller klickar er in HÄR.
Och min facebookgrupp hittar ni numera under namnet LouiseiTurkiet.se och för att komma till den gruppen direkt nu så kan ni bara klicka HÄR Gilla gärna den sidan så hittar du dit lättare nästa gång.

Ha en fortsatt bra dag!

LouiseiTurkiet.se-Instagram

2 kommentarer

  1. jamen så gjorde jag på min för några månader sedan, @missjennie.se tänkte först nu tror väl någon att det är en webbshop. Men kul att någon gör också så, då kanske det inte var så tokigt 🙂

Kommentera