Våran dag!

Vi hade verkligen en toppendag idag och mycket på grund av det fina vädret. Jag är på SÅ bra humör, bara solen är framme. Eller nej, jag är ofta på bra humör faktiskt så länge min vardag flyter på som den ska. Men solen är ett stort plus. Jag och Esma var ute länge på eftermiddagen. Hon ville gå mycket idag också så vi gick fram och tillbaka på våran gata där vi bor.
Innan vi gick ut så åt vi lunch och hon lekte mest med maten och ville inte alls äta den. Men när vi väl kom ut och satt med sandformar och spade så åkte de flesta småstenarna in i munnen. Då skulle hon passa på att smaka på allt hon kom över minsann. Haha.

Kadir kom hem precis när hon hade somnat och när hon vaknat igen så åkte jag och Esma till mataffären innan vi plockade upp Adem på förskolan. Kadir är den som oftast hämtar och lämnar nu för tiden eftersom han tar bilen till jobbet. Så Adem blev lite förvånad, men glad över att jag och Esma hämtade upp honom idag.

Vi har också bakat idag men vad det blev visar jag en annan dag, då ska ni få recept också men jag kan lova er att det var SÅ gott. Jag skickade över en tallrik till våra grannar också. Hoppas att dem gillade vad jag och Esma hade bakat ihop.

Esma-Turkiet-Väder2017-01-03 12.13.23Esma-Turkiet-Väder2Esma-Turkiet-Väder3Esma-Turkiet-Väder4Esma-Turkiet-Väder1

Esma-Turkiet-baka
Det hör ju till att få hjälpa till som barn, även som litet barn.

1 kommentar

  1. Hej!
    Låter verkligen som en toppendag och mysigt minns själv hur det var när alla var friska och man kom ut ur lägenheten på riktigt och leka och mysa inte bara för att man måste handla .
    Kram och tack för en bra blogg!

Kommentera