Regn hos oss i Turkiet!

Hejsan!

Igår kväll så gjorde vi turkisk te och jag poppade lite popcorn till oss på kvällen. Jag startade som ni kanske minns fredags mys med popcorn men nu under jul och nyårshelgerna så gick det lite ur balans och igår var det “bara” onsdag. Men jag får börja med det fredagsmyset snart igen tror jag för det var både mysigt och kul. Popcorn är så himla gott tycker jag och särskilt gott till turkiskt te.

Cay-keyfi

Sent på kvällen fick Adem feber så han har varit hemma idag från förskolan och det är vab som gäller. Bara mys, mycket kramar och inte göra något alls.
Dessutom regnar det hela dagen idag så vi har tänt lite ljus och tänt brasan här hemma. Bara för att få en så mysig stämning som det bara går.
Jag känner av lite huvudvärk, som vanligt vid regn och åska men det känns ändå under kontroll och vi ska vila en stund här hemma nu. Det tror jag vi alla behöver. Samla lite kraft och energi efter en vaken natt.

Ha en bra torsdag och tänkt att det redan är fredag imorgon igen, snart helg!

Esma-TurkietRegn-Turkiet

3 kommentarer

  1. Hej trist med feber men ni verkar ha det mysigt hoppas han piggar på sig snart. Själv såg jag fram MIT denna torsdag som är halvdag slutar 14 o sen helg på fredag så skönt 3 dagar ledigt på raken vad händer jo halsen började värka igår onsdag kväll vaknade idag mådde skit åkte till jobbet o nu hemma nedbäddad i sängen o glor tv när man äntligen har lite extra ledighet
    Kram o ät mkt pop Corn det är både gott o säkert bra mot feber

  2. Jag har haft fredagsmys m popcorn o Cola nästan varenda dag nu under julledigheten

Kommentera