Nu blir det juice i mängder! 

Älskling, jag köpte lite apelsiner så att du kan göra apelsinjuice som du tycker så mycket om. 

Jag tror nog aldrig att vi har haft så här mycket apelsiner här hemma innan. Och då har vi ändå haft mycket. Men c-vitamin är bra och jag kan nog hitta på mycket nyttiga saker med dessa. Har ni tips, utöver apelsinjuice och äta dem som de är så kommentera gärna.

9 kommentarer

 1. Oj de var inte lite. Pressar du till er fyra så går det ju rätt många vid varje tillfälle. Så gott med egen pressad apelsinjuice.

 2. Jag gillar att äta apelsinbitar i naturell yoghurt med massa kanel på som frukost eller mellis. Sen är det ju supergott att bara äta som de är 🙂

  1. Hej.
   Du har säkert fått denna fråga massa gånger men jag testar igen, känns det säkert att åka på semester till Turkiet? Jag älskar att semestra i Turkiet och vi var där i somras och märkte inte av några oroligheter alls.
   Vill åka dit i sommar igen med familjen, till side.
   Självklart vet man inte hur läget är då men det känns som att om det händer något så är det i Istanbul eller vid gränsen till Syrien.
   Det borde ju inte säljas några resor till Turkiet om det är farligt att vistas i landet.
   Hur ser du på det?

   1. Hejsan! Det är såklart svårt att svara på, alla tycker olika. Men eftersom du var nere 2016 så kommer du antagligen inte märka någon skillnad på 2017. Och ingenting är ju förändrat i Side eller Manavgat, det rullar på här och hotell byggs och solen är framme för det mesta. Sedan som du säger så vet man inte hur läget är men hela världen känns upp och ner och vart är man säker idag egentligen? Jag känner mig iaf trygg och mår bra här.
    Om ni åker ner i sommar så hoppas jag att du och ditt sällskap får en trevlig semester och vistelse. Ha det så bra!

 3. Oj det var några stycken men C vitamin är bra det borde jag behövt en boost av min helg började med halsont på torsdagen men gasade på 39.2 feber på lördagen hemsk hosta fick andnöd tidigt söndag morgon akuten som plocka in mig direkt hade bakteriell lunginflammation blev några dagar på sjukan idag tisdag hemma igen skönt hoppas att alla apelsiner håller er friska
  Hälsningar Birgitta S

  1. Men fy Birgitta, det låter inte alls kul det du har varit med om. Hoppas att du kryar på dig snabbt och mår bra snart igen. Du får ha en jättebra fredagskväll och helg. Ät något extra gott, det är du värd 🙂 Kram!!

 4. Googla på siciliansk apelsinmarmelad, ett mycket enkelt recept på apelsinmarmelad om man nu tycker om det…nackdelen är väl att du behöver blötlägga apelsinerna i 2-3 dygn innan du kokar dom….men kan lätt garantera dig att den blir super god

  1. Tack så jättemycket för tipset. Jag googlade nu och det lät jätteenkelt och gott så det ska jag testa en dag. Hoppas att du får en bra fredagskväll! Kramar Louise

Kommentera