Ett blogginlägg!

God kvällens på er!
Jag har suttit och skrivit på ett lite längre inlägg under hela dagen när barnen har sovit eller Kadir har lekt med dem. Jag fick nämligen en idé kring en kommentar idag som resulterar i ett längre, möjligtvis lite mer genomtänkt inlägg än exempelvis detta som är väldigt spontat skrivit.

För det mesta bloggar jag på känsla och skriver utav bara farten. Jag har massa tankar och mycket jag vill skriva men för det mesta räcker inte tiden till. Det finns ett annat inlägg som jag har tänkt på i säkert över en månad nu men jag har fortfarande inte satt mig ner och börjat skriva på det ännu. Det kanske kommer framåt våren.

Har jag fler bloggare som läser min blogg? Hur lägger ni upp era inlägg och när hittar ni tid till att skriva? Nu i efterhand kan jag tycka att jag hade all världens tid till väldigt mycket innan jag fick barn. Nu hinner jag knappt med hälften av vad jag vill göra under en dag. Inte bara bloggandet utan allt verkligen.
För er som inte bloggar så kan jag lova er att det inte görs på två röda sekunder. Ibland har jag flyt och allt blir klart väldigt snabbt. Men att få ihop en bra text och dessutom någorlunda bra och passande bilder till tar sin lilla tid.

Nu sover barnen och jag ska ägna någon timme till blogginlägget som jag började på idag.
Ha en mysig kväll!


Ibland har jag ingen passande bild till inlägget så då får det bli en gammal bild. Som denna från när vi var i Sverige i somras. Med kaffe i högsta hugg och Esma i nya vagnen i bakgrunden. Hej bloglife!

Kommentera