En bukett blommor!

Idag har barnen betydligt mycket mer energi och är igång så det känns som om vi är på rätt väg nu. Esma hostar upp massa slem men det ser jag bara som positivt eftersom det ska lossna och på ett eller annat sätt komma ut.

Igår åkte Kadir iväg och handlade mat och när han kom hem igen så hade han med sig en blombukett till mig. Han köper väldigt sällan blommor eller små presenter till mig för han vet att vägen till mitt hjärta går via magen. Så istället lagar han ofta mat eller annat gott och ser till att röja upp i köket emellanåt när disken står på hög. Det uppskattar jag nog mer om jag ska vara ärlig. Men det var väldigt fint och härligt att få en bukett blommor efter dagar och nätter med dålig sömn, mycket med barnen och läkarbesök.
Det var ett litet tack från honom för att jag lyckas hålla ihop familjen så bra och gör det bästa jag kan.

Och vem blir inte glad av en färgglad bukett som denna. ♥  Hoppas ni får en riktigt fin fredagskväll och glöm inte att ta hand om varandra.

img_20170113_105408_235.jpg

2 kommentarer

  1. Vilka fina blommor fint av din man att köpa en bukett . Trist att kidsen åkt på förkylningar o lunginflammation och luftrörskatarr o hosta o skit . Tyvärr har jag varit sänkt hela veckan idag fredag känns det lite bättre o hostan har gett sig lite jag har knappt orkat hänga på nätet?

Kommentera