Fredag den 13e!

Fredag den 13 idag, det känns ju lite så där att första 13:e datumet år 2017 är just en fredag. En oturs dag sägs det. Fast ärligt talat, ger det någon otur? För mig har det inte hänt vad jag kan minnas. Och jag hoppas verkligen inte det blir så idag heller. Vi har strålande solsken idag så lite “tur” har vi börjat dagen med i alla fall.

Hur är det för er? Har någon av er drabbats av någon otur fredag den 13:e någon gång? Eller kanske tvärt om, en rejäl turdag?
Jag hoppas att ni får en riktigt bra fredag i alla fall. Nu är det äntligen helg igen.

friday-13

Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

  1. Kolla filmen Apollo 13. Baserat på en verklig händelse. Ton Hanks fru råkar tappa sin vigselring ner i avloppet exakt kl 13.13 fredagen den 13:e när det går åt fanders med hans rymdfärja Apollo 13. Säger då det

    1. Tack för tipset, fast jag vet inte om jag vågar se den. Då får jag för mig att det ska hända mig med hahahha. Nej, men jag ska se om min man kan fixa den en kväll när barnen sover 🙂

Kommentera